DeryaVeDeniz Merhaba tatlış anneler 27+6 haftalık hamileyim ve bu süreçte sadece bir kilo aldım bebeğin gelişimde ve kilosunda bi sıkıntı yok diyo doktor ama yinede merak ediyorum sizler kaç kilo aldınız kaç haftalıksınız 😊
Yalcnnaysgll DeryaVeDeniz 15 kg aldım 26 haftalık olduk şuan koca borcam önümde ismini vermicem yiyorum hala doktorum diyet önerdi umrumda mı değil 😂😂
anneoluyorum27 DeryaVeDeniz ben coronaya yaklanmıştım kuzu o znm öğrendim hamile olduğumu ve ven 35 kiloya düştüm 1 ayda 38 oldum tekrar kontrolümde 37 ye sustum şuan 37 kıloyum ayın 4 de tartıldım öyleydim yanii doktor da 2 buçuk 3 kilo doğurursan bebeği çok güzel olacak dedi ama ben kılo almıyorum çok da yiyorum bebeğimın gelişiminde bir sıkıntı yok cook şükür
DeryaVeDeniz Benim iştahımda yok zaten hamile kaldığımdada kiloluydum akapunktur yaptırıyodum hatta hamile kaldığım da yinede alamıyorum kilo hamile olduğumu bilmeyen anlamıyo bile o derece =)
DeryaVeDeniz Yalcnnaysgll benim ilk o yüzden çokta tecrübeli sayılmam birazda korkuyorum bebeğime zararı olacak diye ama fazladan bişey yiyemiyorum hemen rahatsız ediyo napcam bilmiyorum