ceylan_34 Kizlar buyrun sohbete 4 gun sonra kontrole gidicem bakalim bebisimin durumu ne kac kilo bu arada gebelik sekeri var bende gunde 3 defa insulin vurulup gunde 4 defada sekerimi ölcüyorum sizde durumlar ne kizlar kac haftalik kac kilo bebisler
ozge07070 ceylan_34 geçmiş olsun canım 20+5 de gittiğimde 383 gramdı şuan tam 22+0 ız Aralık 16 da kontrolüm var bakalım o zamana kaç gram olucaz 😊
Kupa7K ceylan_34 Ayniyiz seninle an itibariyle 31+4 olduk oglumla☺️ 30+4te gittik doktora 1850gram 45cm🙈 cok fazla kilo almam disinda hersey yolunda gibi bende cok sukur
Sevinc1987 ceylan_34 ayni durum bendede var (seker günde 2 kez vuruluyorum ölcünün hatti hesabi yok en son 31+6 da gitmistim bebegim 2150 kg 43 cm idi bakalim cuma 33+6 olcaz kac kilo olmus
Mehtap_93 ceylan_34 bende 31+5 m geçen gittim doktora bana dedi bir kilodan biraz fazla az değil mi bu ben yurtdışında yaşıyorum burdaki doktorlarmı sallamıyo anlamıyorum ölçmeden kafasından salladı gibi geldi bana. Hiç ekrana bakmadan ölçmeden ne bilim ikna etmedi bir kilodan biraz fazla ne az yani ya salladı kafadan yada bilmiyorum zayıf falanda demedi artık doğunca öğrencem herhalde gerçeği
startown ceylan_34 merhaba rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin❤️ bizde 30+5deyiz şu an 29+3te gittik doktora 1500gr dedi. elhamdülillah bebek için her şey yolunda.Ben idrar yolları enfeksiyonu ile uğraşıyorum devamlı.Tam düşmüştü yine yükselmiş 🥲