Minnakbiranne1 Bugün artık 38+0 olduukk heyecanla bekliyorum hala gelen giden yok, sizde durumlar nasıl 😍
Elif1608 Minnakbiranne1 her an herşey olabilir dedi doktorum🥲🥳🥳nst de sancılarımda baya çıktı, şu an değişik değişik ağrılar oluyo anlamıyorum sancı mı değil mi 😂😂 biraz korkudan biraz heyecandan birazda ağrılardan dolayı hala uyuyamadım😂😂
havakcdl-48 38+3 haftalığına ama benim prenses gelmek istemiyor galiba. Tam tersi bende bir an önce doğurup kavuşmak istiyorum. 😞
Nihallls 38+4 olduk bizde suyum azalmış doktor kakasını yiyebilir dedi salı gününe kadar gelmezse ya suni sancı ile yada sezeryan ile alacağız dedi.
havakcdl-48 Nihallls umarım sağlıcakla kavuşursun. Sizin adınıza sevindim kavuşacağını gün belli en azından bana bir aydır sezaryen dediler bu hafta başında normal i bekleyeceğiz dedi doktor o yüzden moral olarak ve psikolojik olarak çok kalırım haldeyim
ttugceymenn Minnakbiranne1 Bende yarın 38 oluyorum ama bebeğim ultrasonda 39 gözüküyor ara ara sancılarım var doktorum 10 güne kalmaz gelir dedi ama inşallah öyle olur 🤭
Lilayla Bizde 38 olduk salı günü sezeryen olcam bebiş gelcek inş Allah hepimize yardım etsin son zamanlar daha heycanlı