Esra___ 25+5 günlük gebeyim son 1 saat içinde karnım 3 defa komple sertleşti çok bi ağrı Yok ama beni huzursuz etti bebeğin bi yerde toplanması gibi değil resmen kasıldı rahmim sıkışıyormuş gibi böyle bi durum yaşayan var mı çok endişeliyim 😔
Hamidekara Esra___ canım sertlesme bi yere toplanma bende de var ama 37 haftaligim doktorum artik normal doguma hazırlık bunlar dedi senin haftan biraz erken bi doktorunu ara bu haftalarda normal degil diye biliyorum nst cekerler belki sancin varsa çıkar
Pinkmom Esra___ Yalancı sancı ve kasılmalar için henüz çok erken.Ama günde bir kaç kez ağrısız olursa doktorlar genelde normal karşılıyor.Tabi siz yinede takip edin muhakkak ve doktorunuzu bilgilendirin.Adalat gibi kasılma önleyici ilaç veriliyo genelde.
Mjhcrgmc Esra___ Bendede oluyo ancak 36+1 im. Tatilde kendinizi çok yorarsanız da olabilir bir de yolculukta çok oturunca da oluyor
Esra___ Hamidekara salı günü gitmiştim hiçbir sıkıntı yoktu hatta tatile gitsem bi sıkıntı olur mu dedim gidebilirsin dedi yarın da yola çıkıcaz çok canım sıkıldı şuan 😔
Esra___ Pinkmom tekrarlarsa yarın doktoruma bi görüneyim yarın da tatile çıkacaktık burnumdan gelmez inş 😔
Esra___ Mjhcrgmc bugün işlendim baya ondan mı oldu acaba 😔 şu haftalar sağ Salim geçse de bebeğimi kucağıma alsam
Mjhcrgmc Esra___ inşallah sağ salim alırsın kendini yorduğundan olabilir. Bende 30 haftalıkken tatile gitmiştim kasılmalarım oldu dönüşte. Doktorum yorulduğundan olabilir demişti
Esra___ Mjhcrgmc saol Cnmm inş şimdi uzandım bi sıkıntı Yok hafif belim ağrıyor dün de akşam saatlerinde olmuştu bi daha yormam kendimi
Esra___ MevaBera yok Cnmm ilk defa böyle oldu zaten bebeğin bi yerde toplanması oluyordu arada onu da doktora sordum uzvudur sıkıntı olmaz demişti böyle tamamen sertleşme hiç olmamıştı
Rumeysaylz Bende 25+5 haftalığım 😊 ve arada sırada bende de oluyor aynı durum doktorum günde bir iki kere olur ve bir kaç saniye sürerse problem yok dedi ama 15 dk da bir olursa hemen hastaneye gelmemi söyledi bence doktoruna danışmalısın canım içini ferahlatmak adına
Esra___ Rumeysaylz günü gününe aynıyız 😊 inş bi sıkıntı yoktur şimdilik Yok kasılma olmazsa sabah uğrar öyle giderim tatile şuan bin pişman oldum ayarladığımıza falan çok korktum
Rumeysaylz Esra___ İnşallah canım zamanında sağlıkla gelsin yavrularımız 😍 🙏 güzel güzel tatil yaparsın inşallah keyifle 😊