midekoruyucu Bsra_ayz benim de o haftalarda başladı doğum yapana kadar da geçmedi canım. Artık vücut iyice ağırlaştığı için oluyor maalesef 🤷🏻♀️
Asyaveannesi36 Bsra_ayz normal canım normal 32+5im şimdiye kadar çok şükür hiç ağırlaşmadım bir yerim ağrımadı ama artık normal 🤦🏻♀️
Sultann1603 Bsra_ayz 32.hafta neki 13 14 haftadan beri sadece bel ağrısı cekiyorum şuan 37+4 dahada şiddetlendi yüküm arttıkça zorluyo artk😒
Sdadmrbas Bel baldır kalça ağrısından yürürken canım yanıyor diyebilirim. 31+4 .. bir an önce doğum zamanı gelse.. yarın dr kontrolüm var valla melhem falan verir belki ciddi anlamda adım atmamla başlayan bi sızı var
Rky_ayaz Bende ayni durumdayim bazen bacagima vuruyor yurumekte dik durmakta zorlaniorum dun kontrolum vardi sordum normal dedi doktor. Bu donemde bebek ve rahim hizli buyudugu icin ve artik agirlastigimiz icin normalmis
gozdekrks Bsra_ayz kasik ağrısı bel ağrısı 33+4 2 haftadır var ikisi de hele biraz yürüyüş yada yorulacagim birsey yapayım tuvalete gidemiyorum belimden
Tugbaa2937 Bsra_ayz gayet normal… Benimde sürekli belim ağrıyor. Bebek artık bütün rahmi doldurduğu için baskı yapıyor. Son aylar daha zor geçiyor.