Minigin_annesi0 Kızlar canım aşırı şırdan istiyo sakatat asla yemem sevmem ama şırdanı denemek istiyorum sürekli karşıma çıkıyor Instagram’da Ankara’da bildiğiniz güzel temiz bi mekan var mı?
Crnnn7 Minigin_annesi0 ben de çok merak ediyorum ama doktorum kesinlikle yemeyeceksin gebelik bitene kadar dedi. Bebek için sıkıntılıymış. Sakatat tamamen yasak içim gidiyo ama bebeğin ölümüne kadar gider dediler. İyice bir araştırın isterseniz öyle yiyin önerim. Ben bekleyeceğim doğum yapmayı yemek için onları 😔
Crnnn7 Minigin_annesi0 bu arada ben de Ankara’dayım önerilere bakayım nerede yenir Ankara’da. O videolar benim de karşıma çıkıyor bir adam var şırdancı sanırım ama İstanbul’da sanırım o adam yüzünden ikimizin de hiç yemediğimiz bir şeyi canımız istiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mercimeginanne Minigin_annesi0 yazın çok aradım internette ama ankarada bulamadım. Bir yerde buldum meğersem o da şırdan çorbasıymış 🙈 tamamen hayal kırıklığı yaşadım 😂
Minigin_annesi0 Crnnn7 bende aynen sizin gbi düşünüyorum aslında ama geçenlerde sordum çoğu kişi yemiş bende ona güvendim yemeyi düşünüyodum teşekkür ederim doktora sormamda fayda var demekki💕
Minigin_annesi0 Crnnn7 hemde nasıl iştahla yiyolar 😣🤤 Etimesgutta gördüm bi mekan yol üzerinde şırdancı yazıyordu ama temiz midir bilemem 😄