H1994 Defnecimm aynı durumdayız tek ben değilmişim bu durumu yaşayan 🥺 şuan 35 haftalığım sabahları özellikle çok oluyor
Defnecimm H1994 evet sabahları daha yoğun oluyor. Çevremdekilerde inanmıyor psikolojik diyorlar. Onlar öyle dedikçe daha çok midem bulanıyor 😀
Ece003 Zeynepabide 25+1 hala devam ediyor aşırı aşırı zor geçiyor hamileliğim ne problem ararsan var 🤣
aygunali Zeynepabide 3 ayin tamaminda bitdi. Seherler boş medeye bele qaytarirdim. Şükürler olsun o dönemi kecdim. İnsani heyatindan kusdurur.
Btl_ulusal Zeynepabide 38+1 hala kusuyorum ama bulantıdan dolayı değil bu sefer de mide yanmasından kusup duruyorum Doktoruna danışıp prilam ilaç isteyebilirsin çok çok iyi o olmasa ne yapardım bilmiyorum
MeyraRana Zeynepabide sizde işe yararmı bilmem beyaz peynir tüketin bnde çok işe yaradı 12. Ci haftamda kesilmişti bulantım 15.ci haftada grip olmamla tekrar başladı bu sefer gün boyu bulantı yla değil sabah geniz akıntısı sebebiyle kendimi zor atıyorum lavaboya bnm eltim 9 ay boyunca çekmiş bulantıları nasıl dayandı hayret ediyorum bazen.
Busrabaksii Zeynepabide Benim ilk hamileliğim ama gerçekten serum daha iyi geliyor kendinizi yıpratmayın lütfen güç kuvvete de ihtiyacımız var🙏
bbnngg Zeynepabide hergün ilaç kullandığım halde 15 haftaya kadar her gün kusuyodum. Şu an 16+4 üm hala ilaç kullanıyorum ama en azından kusmam bitti, bulantım da yok denecek kadar azaldı
Bir-anne İlk bebeğimde 6. Haftamda başlayıp 16. Haftada bittti ama ikinci yani şuanki hamileliğimde 8. Haftada başladı inşallah okadar uzun sürmez çünkü evde bir bebek daha var artık ve beni öğürürken kusarken görğnce korkuyo🥺
Beyzanrr Zeynepabide canım kişiden kişiye değişiyor ben 16 haftalığım 14. Hafta da bitti çok şükür ama misal annem doğuma kadar istifra etmiş ama inşaallah uzun sürmez herkesin rahat geçer inşallah çok kötü bişey
Mucizem0825 Benimde 4 yada 5 haftamda basladi 3-3 bucuk ayliga kadar hep kustum simdi sabahlari kusuyorum sadece bulanti oluyir ama kusmuyorum bide benim afedersin cok gazim oluyor midemde gastirit var oda yapiyor olabilir allah yardimcin olsun insallah
Volkitolki Zeynepabide 1düşük ile 3.gebeliğim hepsinde de bulantım oldu doğum yaptım 15gğn önce doğum yaptığım gün bile bulantım vardı evde kustum gittim 😥