Defnecimm Zeynepabide 33 haftalık hamileyim bitmedi, bitmiyor. Prilam dr kullanıyorum. İçmemeyi deniyorum arada. Yok olmuyor sadece günüm maf oluyor. 🥺
Zeynepabide Beste0636 yaa sizi iyi anlıyorum😵💫 benim 2. Gebeliğim ilkinde 14. 15. Haftada bitmişti. Bunda ne olacak bilemiyorum😩😩
Ayaz2016alya2022 Beste0636 valla bacım benimde hiç bitmedi 31+4 hala var ılk hamileliğim de doğum sırasında bile istifa ettim 😒😧😪
Zeynepabide eaktr bende suan zofer içiyorum. 2. Gebeliğim. Zoferin etkisi 18-19 saat sonra yok denilcek kadar azalıyor. 24 saatin dolmasını beklemek cok zor oluyor.
Hilalbasak Canin 7 . Haftada basladi 16. Haftaya kadar cok siddetli idi .artik kan kusuyordum 8 kilo vermistim toplamda.16 dan 25 e kadar gayet iyiydim .Ama simdi 30 .haftamdayim hala arada bulaniyor ve prillam kullaniyorum Doguma kadar boyle gider bu😔😔
Zeynepabide Defnecimm Defnecimm dogumunuzada az kalmış, o acıdanda şanslısınız. Ben 10+1 im henüz. Zofer içiyorum belli ölçüde kesiyor ama herhangi bir koku duyarsam anında cıkrıyorum. Mide fıtıgı olmam inş😩😩
H1994 Defnecimm aynı durumdayız tek ben değilmişim bu durumu yaşayan 🥺 şuan 35 haftalığım sabahları özellikle çok oluyor
Defnecimm Zeynepabide o haftalarda koku hassasiyeti çok fazla oluyor. Ben çamaşır asamıyordum deterjan kokusundan. Evımde kedi var onun mamasının kokusu bıle çok ağır geliyordu resmen evimden tiksinmiştim herşey kokuyordu. Öğürerek yemek yapıyordum. Bol bol temız havaya çıkın. Yürüyüşler yapın bunlar iyi geliyor bitek. Bide isterseniz prilam deneyin doktorunuza danışıp. Bu ilaç kesinlikle benim kurtarıcım.
MeyraRana Zeynepabide sizde işe yararmı bilmem beyaz peynir tüketin bnde çok işe yaradı 12. Ci haftamda kesilmişti bulantım 15.ci haftada grip olmamla tekrar başladı bu sefer gün boyu bulantı yla değil sabah geniz akıntısı sebebiyle kendimi zor atıyorum lavaboya bnm eltim 9 ay boyunca çekmiş bulantıları nasıl dayandı hayret ediyorum bazen.
guly1 Zeynepabide off bende bunu çok merak ediyorum 😔 berbat bişey elimi hiç bişeye süremiyorum resmen. İlk hamileliğim de hiç yaşamadım bunda neye uğradığımı şaşırdım. 8+2 yim bu arada inşallah 2. Trimestirda biter
Zeynepabide guly1 allahtan sabır diliyorum gercekten, bende yıldım. 10+1 im ve 5+1 de basladı bulantılarım. İlk gebeliğimde 14-15 haftada tamamen bitmişti. İns buda öyle olur😔
Volkitolki Zeynepabide 1düşük ile 3.gebeliğim hepsinde de bulantım oldu doğum yaptım 15gğn önce doğum yaptığım gün bile bulantım vardı evde kustum gittim 😥
Zeynepabide Merveelisa gecmiş olsun diyelim. Allah güle güle saglıkla büyütmeyi nasip etsin inş😇 benim bulantım okadar sürmez umarım😵💫😵💫😵💫
SeherY 36+3 .Hâlâ koku hassasiyeti ve bulantı devam ediyor . Prilamsız bir gün düşünemiyorum . Doğuma kadar da devam .