Minigin_annesi0 Selam kızlar 25 Kasım’da gel demişlerdi 17 haftalık olduk aşı iÇin falan mı çağırıyorlar
Denizvegokyuzu Minigin_annesi0 Aşı için ve rutin kontrol için çağırmışlardir beni de 17de aradılar 18de gittim bı sorun olup olmadığını doktorumu yaptirdigim testleri felan sorup not aldı hemşire aşımı vurup gönderdi daha sonra 😇👍🏻
Ozlem2206 Minigin_annesi0 her ay çağırıyolar rutin kontrole ama aşı için erken en az 19 haftalık olursa iyi olur biraz ağır çünkü tetanoz
ElfErk Minigin_annesi0 ben gittiğimde kan tahlili yaptı.. bebegin kalp atışlarını dinledi ve kilomu ölçtü.. eğer şeker yüklemesi yapmayı düşünüyorsan 22.haftada geldiğinde yaparız dedi..
EsengulC Minigin_annesi0 yapılması gerekiyor sezeryan ya da normal her türlü hastamede kesik oluyor Allah korudun eğer bi sıkıntı olursa bebek de tehlikeye giriyor tetenoz çok önemli bi aşı
irem_altun74 Minigin_annesi0 ben iğneden korktuğum için yaptırmıyorum canım ama sen yaptır tabikide benim ikinci gebeliğim ilkinde de yaptırmamıştım
Minigin_annesi0 ElfErk Kan tahlili yapmadı geçen ay vermiştim ben ama aşı kilo kontrolü tansiyon ve kaşp atışına baktı