Cansumuratt Merhaba hanımlar bebek odası aldığınız güvenilir bir sayfa varmı ve resim atabilir misiniz 😇
busra_2332 Cansumuratt luabebekvegenc ınstagram hesabı var ordan aldım. İçerenköyde şubesi var gidipte bakabilirsiniz. Çoğu yere göre de indirimdeydi. Kanz bebek odası almıştım
alcang Cansumuratt Pierre Cardin den aldık oda takımını. Çocuk üç tane olunca da bi ranza aldık yavru yataklı onu da çilekten aldık.
Mervepera Cansumuratt cilek ten yarin yada 1 2 güne alicam pazar günü zam gelcekmis bu arada pazar olmadan alacam
Cansumuratt Cansumuratt -TUGCE61- çok teşekkür ederim bakıcam bütün siteleri baktım aslında alıp memnun kalan var mı diye merak ettim malum internetten sipriş vermek biraz sıkıntılı☺️
-TUGCE61- Instagram da babycibebe sayfasını takip edebilirsin ben ordan sipariş ettim geldi resim atmayı bilmediğim için atamıyorum malesef ☺️
Smyrayjsldirim Ben garaj home dan aldım yeri kayserideydi gidip görme imkanımda oldu oradan alışveriş yapan herkes çok memnun bende gayet beğenerek kullanıyorum 🥰
Cansumuratt busra_2332 busra_2332 bu sayfaya denk gelmemiştim fiyatlar iyice zamlanmadan almak lazım hemen bakacağım🙏🏻Teşekkür ederim
Cansumuratt Mervepera çilek mobilya biraz phalı geliyor bana yani bütçemi aşıyor ama göz atacağım teşekkür ediyorum🤍🙏🏻
Merinosunannesii alcang bende bi o birde bonnie arasında kalmıştım bonnie aldım kızıma çok memnun kaldım
alcang Cansumuratt haklısınız şuan çok fazla. Biz 3 sene önce almıştık. Ranzayı geçenlerde aldık onu da orta halli bi modelden aldık
Mervepera Cansumuratt geneli olarak zam gelir canım 😪 biz başka yer bulamadık pek bilmiyorum nerde ne var 2 3 yer vardi en güzel gelen oraydi 10 11 arası tutuyor suan hersey içinde yatak uyku seti vsvs
Cansumuratt alcang montessori yatakları çok beğeniyorum beşik olarak tercih etmeyeceğim beşik var takımların içindekiler de hoşuma gitmiyor tek tek almaya kalksan iyice fiyatlar yükseliyor Allah yardımcımız olsun🤦🏼♀️😥
alcang Cansumuratt montesori olarak düşünüyorsanız mobilyacı da yaptırın derim daha uyguna geliyor arkadaşım öyle yaptı.
Cansumuratt alcang mobilyacı akrabam var fiyat çıkartsın diye görsel attım bi türlü çıkartmadı hala bende internetten bakmaya karar verdim dediğiniz gibi öyle daha uyguna gelebilir
Cansumuratt Mervepera ben o kadar aşamıyorum bütçeyi bulduğum istediğim tarzda var bi kaç sayfa 7.000 en fazla yatk nevresim içinde olanlar da var da yakın çevrede olanlara gidip bakmak lazım güvenemiyorum internete☹️
Mervepera Cansumuratt aynen nete bende güvenmiyorum 😪 olduğun yerde iyice araştır hayirlisi olsun canım