Salı sabahı 8:30 da kontrole diye gittik eşimle. Ama ben pazartesi günü hiç uyuyamadim , hatta post açmıştım ne zaman doğar nerde doğar diye düşünüp duruyordum. Hiç uyumamistim. Sabah kaldirdim eşimi kahvaltı yapicaktim. Midem çok bulandı istifra ettim. Sonra kahvaltı yaptık çıktık. Ama yolda eşime acaba acilmam olmuş mudur olduysa yatış yapar mı acaba demiştim. Nstden çıktım doktorumun yanına girdim ve bebeğin kafasını göremedi , çatala geçtim açıklığa baktı dedi 2 cm açıklığın var bı ağrı hissetmediğine emin misin diye sordu. Ben hissediyordum ama regl sancısı gibi az az bir sancıydi. Tekrar nst istedi ve nstdeki bayan doktorun bugün doğum olur dedi mi dedi ve ben şok… Dedim hayır demedi. Neyse tekrar doktorumun yanına girdik ve doktorum bugün seni salamam sancıların sık dedi… Yatısim yapıldı. Acilmam hizlansin diye suni sancı da aldım. Ama acilmam çok geç ilerledi. Ve ben sancilara karşı çok dayanıklıydim ama açılmaya bakarlarken canım yaniyordu ve sürekli açıklığa bakıldı. Açıklık olmayınca sancım da siklassin diye suyum patlatildi. İsmini bilmediğim açıklığım daha da çabuk olsun diye bir ilaç verildi , o ilaç çarpıntı ve görme bozukluğu yaptı. Akşam 6 gibi açıklığım 8-9 oldu , doktorum bu sancıları çeken insanlar yerlerde kivranir ama sen çok hissetmiyorsun dedi. Evet sancılar kolaydı ama ama açıklığa bakmaları zordu. Derken halim kalmadi , hem uykusuz hem aç , hem susuz kalmistim. En son doğurmak uzereydim ki kızımın kalp atışları düşmeye başladı. Gittikçe dusuyordu ve o an doktorum acil sezaryana alıyoruz dedi. Sonra sezaryan oldum. Ve bı ağlama sesi duydum onca saat kivranmama , çektiğim acılara , korkularıma endişelerimin üstünden bir yük kalktı , kızım diye diye ağladım. Kızımı gosterdiler o an ama ben bulanık görüyordum ve net göremedim kendimde de değildim zaten. Kendime geldiğim de kızım yoktu. 2 saat müsade altinta kalıcak dediler ama çok şükür kızım 1 saat sonra geldi. O an nasıl ağladım nasıl öptüm kokladım anlatamam. Şuan da yani basım da uyuyor. Hep derdim 38 gibi gelse keşke diye ama daha erken geldi minik kızım 🤲 ultrason da 3150 diydi doğduğunda 2800 - 47 cm ile aldım kucağıma 🤲🥰 Hem normal doğumu hem sezaryani yaşamış oldum 🥰 Allahım hepinize kolay doğumlar nasip eylesin inşallah bizim hikayemizde bu şekilde 🤲🥰