Uuaa kadifemsii insanı çekiyor ☺️ bi kere başına gelince ama genelde ikincide olmuyormuş sanırım bi kaç kişiden duydum inşallah da olmaz
iremcannn1907 Uuaa sadece kaşıntı var bacaklarımda. Ama aşırı ve gece uykudan uyandıracak derecede, geçmiyor da bir türlü
Uuaa iremcannn1907 benimde sadece o belirti vardı inşallah sizde birşey yoktur, ki varsada içinizi rahat tutun doktor yönlendiriyor
iremcannn1907 Uuaa sonuçlarım öğleden sonra çıkacak bakalım. Tek korkum normal doğum olamaması bu hastalıktan dolayı.
Fulyaaa1 iremcannn1907 canım merhaba sonucun cıktı mı? Bende aynı dertten muzdaribim aşırı kaşıntı bacaklarım da özellikle heryerim çizik oldu bu hastalık cıktı karşıma araştırmalarım sonucu yarın bende kan vereceğim
iremcannn1907 Uuaa canım sonuçlarım çıktı şimdi doktorumla konuştum. Çok şükür sonuçlar temiz çıktı kaşıntım da eskiye nazaran çok yok 🙏☺️
iremcannn1907 Fulyaaa1 çıktı canım sonuçlar kendi doktoruma attım haber bekliyorum. Aile hekiminin söylediği kadarıyla korkulacak bişey yok ama kadın doğumcumdan alacağım haberi bekliyorum. İlk iş sana haber veririm. Kaşıntılarım da geçmek bilmiyor. İnan ki uykumdan uyanıyorum geceleri. İnşallah yoktur ikimizde de
Fulyaaa1 iremcannn1907 bende acilen gittim bugün doktoruma acil gel önemli bi konu deyince hemen gittik bende tahlil verdim bekliyorum. Kaç haftalıksın 32 den sonra görülüyor genel de dedi ama doktor
Uuaa Pkmezbal Yani kötü mü bilemem ama tabi tedavi edilmesi lazım, karaciğer enzim değerleri yükseldiği zaman kaşıntı başlıyor ve safra asidiniz de yükselmiş oluyor bu da bebeğe besin gitmesini engelliyor, bunun için 37 de doğum oluyor