Derya__63 Kızlar 10.6 haftalığım son 1 haftadır baş ağrım var her gün ama özellikle sabahları ve geceleri neden oluyor sizde de var mı böyle bir şikayet. Bazıları da erkek bebeğe hamilelikte baş ağrısı çok sık rastlanan bir durummuş yaşayan var mı ?
deletedmom27371 Derya__63 15+2 hamileyim hala devam ediyor ağrılarım şuan bile ağrım var paroldan başka bişey içemiyorum oda yaramıyor artık ama çok kötü bir his gerçekten artık dua ediyorum baş ağrılarım geçsin diye
Ozlem2904 Derya__63 bence cinsiyetle alakasi yok tatlim. Benim hamilelikten once migrenim vardi zaten erkek bebege hamileyim 33.haftama kadar hic basim agrimadi ama 33+2de migrenim siddetlendi acillik oldum hicbisekilde dokunamadim basima serumda taktilar ama nafile. Eve gelir gelmez afedersin kusup oyle rahatladim. Agrinin siddetinden kustum oda. Sana kustur kendini demiyorum ama parol icebilirsin
Derya__63 deletedmom87894 bencede öyle ya normalde baş ağrım pek olmazdı benimde peki senin kaç aylık bebeğin
Derya__63 deletedmom27371 Off çok geçmiş olsun ya galiba bende yaşıyorum aynı sıkıntıları birde ben praol vs ağrı kesici ilaçlar kullanamıyorum mideme zarar veriyor ben ağrısını çekiyorum bildiğin Allah yardımcımız olsun canım. 🙏
Derya__63 Ozlem2904 Çok geçmiş olsun cidden zor bir durum benim migrenim yok işte astigmatim var başım Ağrınca direkt gözüme ağrı atıyor çok kötü oluyorum ağrı kesici normalde de kullanamıyorum ben