Cokistersengelerbence earwen ben ne aileme be de arkadaşlarıma 16. Haftadan önce söylemedim. Sonrasında söyledik 💃
deletedmom27371 earwen 3.5 haftalık hamileyken öğrendim 4 haftalıkken sadece ailelerimize söyledim sanırım 9 haftalık falandım ya da 10 arkadaşlarıma söylediğim de onda bile içim huzursuzdu şimdi 15+2 hamileyim
Minmin earwen ben ilk öğrendiğimde aileme söyledim kalp atışını duyduktan sonra herkese söyledim olacak oldu mu mutlaka oluyor zaten ağustosta kimyasal geçirdim hamile olduğumu öğrenince kimseye söylememiştim ama nasip olmadı mesela veren de Allah 🙏🏻🌸
earwen [silindi] hafta sonu arkadaşlarımızla buluşacağız… sanki yalan söylüyormuşum givi bir his var 😢 niye olduğunu da bilmiyorum… bir trafım söyle kurtul diğer tarafım bekle diyor
[silindi] earwen hiç bir şey söylemeyin ne hamileyim ne de değilim diye o zaman yalan söylemiş olmazsınız ama tabiki siz bilirsiniz ben biraz geç söylenmesi taraftarıyım 💐
earwen Dmllale ooo baya dayanmışsınız tebrikler💪🏻 Ben çatlıyprım hahahha :)) çok zormuş.. bu arada karnınız belirginleşmiş miydi?
earwen Cokistersengelerbence geç söylemek daha iyi diyorsunuz… hafta sonu gittiği. Arkadaşım 6 haftalıkken bana söylemişti… şu an 15 haftalık nşyeyse vicdan yaptım. Bu psikoloji herkes oldu mu acaba😢
Cokistersengelerbence earwen ben hiç vicdan yapmadım. Zaten ilk 3 ay kritik dönem. Ailemiz de olsa herkes herşeyi bilmek zorunda değil diye düşünüyorum. Ve ben gözden nazardan çok korkarım biraz da ondan dolayı söylemedim. Karar size ait tabiki🌸
Hilal56 Ben ilkinde 12 bitince söyledim bunda da 12 yi bekliyorum hemen söylemek cok uygun gelmiyor bana hem düşük tehlikesi olabiliyor hem de nazar
earwen Hilal56 en çok korktuğum şey nazar zaten 😳🥲 sadece çok çok yakın arkadaşlarım sanki saklarsam sonra bozışacak gibi gelıyor ama allah korusun kçtü bir durum da olabilir
Dmllale earwen 16 haftalık olucaz Rabbim izin verirse belirginleşti minik prensim olacakmış erkek bebekte sadece karın çıkıyor zaten😄
earwen deletedmom27371 çok teşeklürler bilgi için, ilk hamilelikte insan her konuda tecrübesiz ve panik oluyormuş. Genel kanı daha geç söylemek yönünde sanırım. Hep böyle kötü ihtimalleri düşünüp geçecek 9 ay çok zor geliyor :(
deletedmom27371 earwen ne demek benim de ilk gebeliğim bir yandan insan söylemek istiyor bir yandan korkuyor. Herşey rabbimden olacağı varsa olur