cocukhasretim Adetim 2 sinde ama adet sancısı gibi ağrım oldu dün ve bu gün.Aşılama günüyle 6. Günümdeym.Hamilelikte gününüz gelmeden böyle adet sancısı gibi vurmuşmuydu belirti sayılırmı😔
anneadayiii271 cocukhasretim benim normalde adet günü ağrım olurdu sadece ve hemen adet olurdum hamile olduğumu öğrendiğim ay adetime bir hafta kala ağrım başlamıştı öyle suphelenmistim
Mihriballim Kimisinde oluyor ben adet zamanım geldiğinde sancilanmistim rabbim isteyen herkes nasip etsin
K_k1905 cocukhasretim korkmayın hiç gönlünüzü ferah tutun herşey gönlünüzce olsun rabbim nasip etsin size de 🙏
cocukhasretim bigunanneolucak iğnelerde çıkarmışlardı canım.Aşılamada geçerli oldumu bilmiyorum öyle birşey söylemediler 2000 tl ödedik aşılamaya
cocukhasretim bigunanneolucak özelde yaptırdım.Menopur iğnesi kullandım.Başlarda 400 tl ödedim bir kutusuna ve bir kutuda 5 kullanımlık vardı.Rapordan sonra 170 ödemeye başladm
Pemberuya Bende de öyle oldu 10 gün kala belim falan ağrıdi regle şüphem vardı ama bugün test verdim negatif çıktı inşallah sizin pozitif olur
Hilalbasak cocukhasretim canim test yapmadan bi kac gun once basladi adet sancisi gibi kasik agrilarim ama cok siddegli degildi .Her ay oldugu gibiydi .sonra test yaptim pozitif cikfi😁
cocukhasretim Hilalbasak yaa ne güzel benimde kasık ağrım çok çok hafif ama adet ağrısı gibi olan zorluyor biraz
LaleH0 https://imgyukle.com/i/kK0QHt Merhabalar benım başka bi sorun olacaktı ben dün test yaptım böyle silik bi cızgı çıktı 20 dk sonra falan baktığım da belkide fazla olmamıştır 20 dkdan ve adetım 2 gün geçti sizce varmıdır gebelik 😍