Gzmysf1608 5 günlüğüz sınırın altında sarılık dediler ama çocuğum yüzü sarı duruyor anne sütü emiyor tuvaleti herşeyi güzel neden böyle oldu anlamadım yarın tekrar kan vermeye gideceğiz çok Moralim bozuk Işın’a falan sokmazlar demi 😭😭
Bbalk Gzmysf1608 bol bol emzirin bebek hemşiresiyim sınırın altında çıkmış zaten korkulacak bi durum yok ışık tedavisi alsa bile çok korkulacak bi durum değil yanınızda mavi bi ışık veriyolar bebeğin sadece gözleri kapalı oluyor onun dışında mis gibi içinde uyuyorlar bir günde toparlıyor zaten
Sevgi_123 Gzmysf1608 Canım korkacak hiç bisey yok benim bebeğim doğduktan 3 gün sonra sariliktan yattı 2 gün yoğun bakımda kaldı hatta bi yandan dağa da iyi oluyor bütün beyin böbrek ultrasonlarina bakmışlardi geldiği zaman da kilo almıştı kötü düşünmeyin
Deletedmom16362 Bol bol besleyin,doydugundan emin olun. Gece ışıkta yatırın,gitmeden biraz güneşte dursun. Benim kızımı da yatiracaklardi bu şekilde yaptım ben düşmüştü.
Gzmysf1608 Deletedmom16362 emiyor sürekli mama takviyesi de yapıyorum doyduğundan emin olmak için hep ışıktayız güneş malesef koş geldi onu yapamayacağım
Gzmysf1608 Bbalk inanın emiyor emiyor sürekli memede çekiyor istiyor da 15 ile 0, 4 çıktı Salı günü Perşembe tekrar gelin dedi yanımda mı kalacak ben vermek istemiyorum bebeğimi ne kadar süren işlem bu
Bbalk Gzmysf1608 aynı odada kalıyorsunuz zaten yanınızda küvözde üstten ışık yada tünel fototerapi dediğimiz bişey var sadece gözleri göz bandı ile kapalı olacak sen 2 3 saatte bir içinden çıkarıp emzirip gazını çıkartıp geri yerine koyacan gözünde büyütme Allah başka dert vermesin bir gün de hızlıca düşer zaten sarılık belki gerek kalmaz sen emzirmene bak negatif düşünme
Gzmysf1608 Bbalk sadece emzirmekle alakalı Mı başka yapabileceğim ne varsa söyler misin çok teşekkür ederim
Bbalk Gzmysf1608 evet sadece emmesi azaltır mama da vermişsiniz zaten emmesinde sorun yoksa yükseleceğini düşünmüyorum ama en önemlisi moral olumlu düşün biraz
Gzmysf1608 Bbalk değeri kaç olursa Işın tedavisine alırlar belli bi düzeyi varmı ne biletimi sinirlerim bozuluyor zaten minnacık kış geldi dışarı çıkartmak bile istemiyorum ama hastanelerden gelemiyoruz
Bbalk Gzmysf1608 değeri günden güne ve kilodan kiloya değişir her bebeğin değeri aynı olmaz yani mesela ilk doğduğu gün sınır 10 sa 5 inci gününde 15 olabilir değişir o kilo da önemli
Gzmysf1608 misirveannesi süt çok geliyor akıyor sürekli ama arada mama veriyorum ne olue ne olmaz diye
Gzmysf1608 Sevgi_123 vermek istemiyorum bebeğimi 🥺🥺 inşallah birşey çıkmaz sana da çok geçmiş olsun canım dua et bize 🙏🏻
Sevgi_123 Gzmysf1608 Ya kimse bebeğini vermek istemez ama sağlık için mecbur rabbim yaşatmasın tabi de mecbur kalırsanız tedavisini olsun en çok 2 gün sürüyor zaten