Selam hanımlar. Aranızda hipotiroidili olup bebeğini sağlıkla kucağına almayı bekleyenler var mı acaba ? Tsh ve T4 değerlerimi aksatmadan kontrol ettiriyorum ama hala içimdeki korku ve endişelerden kurtulamıyorum. Bu durumu yaşayan anneler olarak belki birbirimize destek oluruz diye düşündüm..
Hipotiroidili Anneler
secilertu benim tsh hamileliğimin ilk haftalarında 14 çıkmıştı ilaca başladım şu an 2 civarında ve bebeğim de sağlıklı çok şükür 25. Haftadayız bir sorun olmadı arada kontrol ettiriyorum İçim rahat ediyor. Geçmiş olsun ilacınızı aksatmayın yeter sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza
Benimde 2 senedir uğraştığım tiroid rahatsızlığıö var, tsh’ı sürekli kontrol ettirirseniz eğer bi sıkıntı yaşamazsınız inşallah.
deletedmom321 aminn inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🤱🏻
aysbuk2baby inşallah çok sağ olun
Ayseberk ben içim rahat etmediği için bazen bir ay dolmadan gidip baktırıyorum 😊 inşallah sağlıklı büyüyordur bebeklerimiz
Bende de gebeliğimin başında 7 çıkmıştı ilaç içtim 3 e düştü. 1 ay daha geçti üzerinden daha baktırmadım fakat etrafımda tiroid sorunu olup sağlıklı doğuran çok olduğu için içim rahat canım.
Tiroid sıkıntısı eğer kontrol altına alınmazsa gelişim geriliği vs olabiliyor. Biz sürekli doktor gözetimindeyiz
GizemCengiz gerçekten bu tarz örnekleri duymaya ihtiyacım var sanırım darısı da bizlere olsun inşallah çok sevindim gerçekten
secilertu merak etme canım ciddi anlamda değerleri çok yüksek olan hastalar var ve gayet sağlıklı doğuruyor en yakın örneği yengem, kuzenlerim :)