Kadriyeeee Kızlar hamileyken saç kestireniniz var mı ya 🙈 yok bebeğin aklı kısa olur falan diyor yaşlılar itibar etmeli miyiz 🙈 saçma geldi bana çok 🤦🏼♀️
[silindi] Kadriyeeee öyle değilde iyi değildir diyorlar o yüzden ben kestirmedim çok uzadı sıcaklar falan aşırı bunalıyorum 😣 doğumdan sonra kestiricem Aklı kısa olur falan hurafe onlar iyi değil dediler o yüzden kestirmedim
Dyg34 Kadriyeeee ben kestirdim dokulmeye başlamıstı ama yani ne alaka herkez kestiriuor hiç öyle birsey duymadım
Secilk Kadriyeeee Ben iki kere kestirdim hurafeden ibaret bence sac kestirmeyle aklın ne alakası var.
Pinkmom [silindi] Peki aklı kısa olur hurafede,iyi değilden kasıt ne diye düşünmediniz mi? Hurafeye uymuşsunuz sizde işte🙄
[silindi] Kadriyeeee ben 33+6 az kaldı😂 ama kestirenler de var aslında bende inanmam ama yine de iyi değil demelerine karşı kesmedim güya düşük yaparmışsın diyen bile var 🙄
Kadriyeeee Dyg34 herkes bişey diyor ya bu da öyle bişey sanırım 🙈 bende kestirecek gibiyim valla dayanamayacağım sanırım 🙈
Kadriyeeee SunaHakanKaraman bencede hurafe ama eskiler bazı şeyleri bizlerden çok iyi biliyorlar . O yüzden içime düşen kurt bu merak ettim doğal olarak
Nefesim74 Ben daha 3 gün önce kestirdim hepsi batıl inanç onların benim saçımla bebeğin aklının yada ömrünün ne alakası var Allah a sığının hiç bişeycik olmaz. Ohh hafifledim valla kafamdan 2 kilo gitmiş gibi ..
Kadriyeeee Nefesim74 konu en kıymetlilerimiz olunca sormak istedim genel düşünce ne diye . İçim rahatladı ohhh 🤗
Pinkmom Kadriyeeee Aklı kısa olurda bişey mi ömrü kısalır diyolar tövbeler olsun😂 azıcık mantık yahu.Kestirdim ben 7 aylıkken iyi ki diyorum ohh nasıl rahatladım💆🏻♀️
[silindi] Pinkmom valla düşünmedim uymak değil kesmesem birşey olmaz diye düşündüm çok da önemli değildi saçımı kestirmek büyüklerin bazı dedikleri hurafe olmayabiliyor açıkcası sorgulamadım
Imraninannesi Kadriyeeee valla ben kesmedim böyle batıl asli olmayan inançlar çok komik geliyor bana😅