Fatma29 Happy_001 ben kullanıyorum . Diğer tüm markalar sızdırdı ama bimin bezi sızıntı yapmıyor gayet memnunum
Emirinannesi34 Happy_001 sleepy pişik yaptı doğduğundan beri bimin bezini alıyıtum 4aylık oldu oldum bir kez dıları çıkmadı sızdırma yapmadı
Senosum38 Happy_001 5 yaşında kızım var doğduğu günden itibaren bimiN bezini kullandım hiçbir sorunu yaşamadım 32 haftalık hamileyim şuan yine BİM’in bezini stokladim çok memnunum
Ftmsgr Happy_001 bilmiyorum daha kullanmak nasip olmadı yeni doğan aldım 1 paket iyi gelirse kullanırım
Betl Fatma29 kız mi erkek mi çocuğunuz erkek bebekler de çoğu bez sızdırma yapıyor deniyor ya o yüzden sordum
jldpmk34 Ftmsgr stok yapmamalisin çünkü her bez her bebekte aynı etkiyi yaratmıyor,aynı bez arkadaşımin bebeğinde pişik yaptı ben 5 aydır hiç sıkıntı olmadan kullanıyorum, deneme yanılma ile gideceksin diyelim
Melekk-911 Happy_001 . Bende BİM’in beziyle başlayacam , pişik yada sızdırma yapmazsa öyle devam ederim
Senosum38 Halime0638 BİM’in kendi ürettiği bez canım markası Jenny willy aynı zamanda ıslak mendilide var ayni marka ondanda çok memnunum başka ıslak mendil kullanamiyorum mesela