Kuzum ikincisi bu bebiş ama ilkim düsük oldu gebe oldumu bilmeden babamın mide ilacından iki tane üst üste atmıstım mide bulantısı ve mide yanması yüzünden sabah kalktım baktım yatak kan icinde meyer düsük yapmısım rabim kimsenin basına vermesin cok kötü bir durum bide yaşım kücük diye hemen bebiş istemedik borclarımız bitikden sonra rabim nasip ederse ozaman olsun istedik doktora sordum bidaki gebelik nezaman olur yumutalıklarım nezaman toparlar kendini desim oda en az 6 ay sürer desi korunmanın bir mantıgı yok rahat ol dedi bizde doktor olgun yaslarda bilindik bir doktor ya ic rahatlığınla 😁🙈saldık cayıra desik nasıl olsa olmuyucak korunmayalım aradan iki ay gecti baktım gene günüm gecti eşime diyorum bak korkuyorum ya birsey cıkarsa diyor yok yok rahat ol bu izin vermedi test alıyım emin ya bosuna para gitsin bide yanından ayrılıyım istemedi eczaneye göndermedi aradan tam 4 hafta gecti 🙈 😂😂ablası gebe testi aldı kendine bende takıldım zorla gitim peşine aldım bende eşimden gizli test yaptım baktım gebelik var heycan korku sok hepsi ic ice girdi tabi kan testi verdik ee eşime dedim yok canım olmaz daha iki ay olmadı bidur yumurtalıkların toplasın kendini dedi dedim cok gec kantesti iki saat sonra cıktı gitim baktım gebelik var direk gitim bebiş olusmus üstüne kalp atısını dinledik eşim hala şokda bide 18 yaşında olunca insan cok tuhaf oluyor eşimdiyor bundan sonra üzerine ceket atmıyıcam diyor karıya yakalaşamaz olduk 😂😂😂🙈 ocak sonu subat bası ebde minik bir erkek bebiş olcak allah nasip ederse😂😘🙈🧿
💙 30 + 6💙günlük hamileyim erkek teyzesi