LaleH0 Merhaba arkadaşlar ben burada daha yeniyim biz çocuk düşünüyoruz ve deniyoruz adetime 2 gün geçti ben test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çikti hemen çıkmadı ama bi etrafı topladığım ve baktığımda vardı 20 dk sonra falan bakmıştım ama ben buraya resim yükleyemedim bakarmısınız?
Seymadee LaleH0 benim de aynı şekilde 2 gün geçmişti ve silik çıkmıştı ertesi gün kan testi yaptırmıştım beta HCG 135 çıkmıştı. Hemen yarın kan testi yaptır canım.
Captmom LaleH0 benim de çok silik çıkmıştı ama çizgi direk çıkmıştı, vakit geçmemişti hiç. Hemen kan verdim, beta hcg 83 çıktı. Testi yarın sabah ilk idrarla tekrarlarsanız daha net sonuç alabilirsiniz. Çizgi oluşursa kan verin.
LaleH0 esmer3 ama testin üstünde 5 dk falan çıkmıyordu netten baktığımda sadece 1 saat ve ertesi gün olursa geçersiz diyordu anlayamadım ya
esmer3 LaleH0 idrar testine hiç güven olmaz direkt kan verin yarın kesin sonucu almış olursunuz, vardır inşallah 😊
LaleH0 esmer3 ınsallah ya gerçekten 1 sene oldu evleneli şimdi düşünüyoruz rabbim ınsallah nasıp eder isteyen herkese ☺️
LaleH0 Captmom aynen kan vereceğiz ama eşim biraz daha bekleyelim diyor acele etmeyelim diyor bir hafta sonra test yapıp öyle düşünüyorum eğer pozitif çıkarsa yeniden o zaman kan vereceğim
Umutduru LaleH0 bence bu test kuruma çizgisi gibi durmuyor.Kendimden biliyorum benim kuruma çizgilerim bu kadar koyu olmuyor tabi herkesin farkli olur ama.Yine de ümit vermek istemem en garantisi kan vermelisin
Captmom LaleH0 geç kalmanızı tavsiye etmem. Eğer gebelik var ise hemen folik asit başlamanız gerekiyor. Adet gecikmeniz olduysa direkt gidin, kanda hemen çıkar 😊
LaleH0 Umutduru allahım çok heyecanlıyım bayadır deniyoruz bebek için su bir ay ıcınde hiç bir şekilde atlatmadik hep denedim ve adetim iki gün geçmişti dayanmadım yaptım böyle bisey çıktı yani cok kusursuzdu once ki yaptıklarım da hiç böyle olmuyordu hiç çizgi bile çıkmazdı böyle
LaleH0 Captmom işte eşim dinlemiyor bekleyelim biraz daha diyor ya bende gitmek istiyorum ama yine test yapmak bi hafta sonra diyo ya adet olursan diyor
LaleH0 https://imgyukle.com/i/kK0bGe Mesela Buda 18 ekimde yaptığım testi ve bu testte hiç bir çizgi çıkmadı beklediğimde ama ıkı gün sonra tam böyle olmustu ama gecersizdi yeni yaptığım teste sadece 20 dk bekledi yani belki 20 dk bile değil daha az da olabilir yatak odamı toplamıştım bi baktım böyle
LaleH0 Balin ınsallah ya 1 hafta sonra test vermeyi düşünüyoruz biraz daha bekleyip çünkü suan adet olmadım 2 gunundeyim o günlerim bi bitsin ozaman ınsallah adet olmam testimde doğrudur umarım😍
LaleH0 Sm1347 canım öyle tek basıma gidebilme ihtimalim yok ki 😟 çok zor ımkanlar altında bir yerde yaşıyoruz bende öyle yapmak ısterdim ama maalesef