Ipekyuksel Artık karnımm acıyor öksürmekten bebeğime bişey olacak diye korkuyorum gece gündüz sürekli öksüryorum durmadan pekmez yedin elma kaynattım içtim balgam söktürücü kullandım yok hiçbiri geçirmiyo günler zehir oldu napıcam bu öksüğe.
Tunti Ipekyuksel canım kara turpun içini oyup bal karabiber koy. Bir gece beklet sabaha tabağın dibinde bal turp karabiber karışımı olan sıvıyı iç hemen geçiriyor
EdaMinaKele Ipekyuksel bende aynı sorunu yaşıyorum hasta oldum cok kötüyüm nezleyim birde öksürük hemde sanki icimden sesler geliyo o derece kötü naptıysam olmadı
HillalkanYldz Ipekyuksel aay canim benim sorma bende bir haftadir oyleyim gogus kafesim resmen dolmustu bronsit olmusum megersemde hamileymisim acilee gidince ogrendik bu pazar hamile oldgmu .. karin kaslarm sizliyo oksurmekten bilirim cok kotu !! Tek yapabilecegin surkeli cay ve su icmek zencefil bal yap taze taze gunde 3 kez icme hakkin var gecmis olsn canim
Babyboymom Ipekyuksel cnm ayaklarının altına viks sürüp çorap git öyle uyu sabaha geçmiş olur. Birde başka yöntem sırtına sürüp gazete koyacaksın(eskiler ispirto sürermiş) sabaha bişi kalmıyor. Yada balın içine zencefil ve zerdeçal tozu. Bizzat kızıma iyi geliyor hepsini denedim geçmiş olsun
Ipekyuksel HillalkanYldz benimde öyle acımaya basladı artık 😞 zencefili de deniyim artık sanada geçmiş olsun
HillalkanYldz HillalkanYldz Ipekyuksel sagol canim evet rendeleyip bal katip bir kac saat bekletip cigneyerek yersen daha faydali ama cay gibide icebilirsin cok gecmis olsun tekrar
Aylinkan Sutu isitip icine azcik sivi yag ve zerdecal karistir iyi geliyor birde adacayiyla gargara yap ama sakin icme gargara cok iyi geliyor bogaza.
GokceKaratasAcar Ipekyuksel Sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal birde limon sık içine onu iç üst üste 2 bardak içebilirsin bi zararı yok zaten inşallah şifa bulursuun canım
Rabia88 Ipekyuksel bir tatlı kaşığı balı cezvede ısıtıp içine yarım limon sıkıyorum o ilikken içiyorum bir de ılık su portakal ya da mandalina ve balı karıştırıp içiyorum Allah yardımcınız olsun
CeydaAyaz Ipekyuksel benimde öksürmekten sırtım agrıyodu aglıyordum acısına cok zor atlattım son haftalarımda canım allah yardımcın olsun.. toz zerdacal balı karıstır macun gıbı ye ıhlamurla balda cok ıyı gelıyor 😓 Bol bol ılık su ve portakal cok gecmıs olsun canım benim.
HazelBaskal Viks zencefil ve bitki caylarini asla onermiyor doktorlar canim.bende gecen hafta fena oksuruyordum bal karabiber limon bunlari karistirip oksuruk nobeti geldikce iki uc cay kasigi ic uc dort gunde kesti benimkini
GlahKaraku Çok oksurenler sıcak odada vıkıs surup terleyın ılık duş alıp uyuyun sabaha bseyıniz kalmaz tüm meyvelerı kabuklarıyla haşlayın süzün bal koyun lımon sıkıp ıcın oda etkılı olur