annesi_ Astral Ay inşallah ya iyiki 38.haftada doğum olcak bide 40 haftaya kadar beklesem nolucam acaba😄beyaz çatlak geçer mi millet kırmızı çatlar ben beyaz😂 ne güzel çatlamadım diyodum ama çatlamışım valla azcık daha dayanamadı yani
Denizvegokyuzu Astral Çevredeki tecrübeli annelerin dediğine göre benim ufaklık içerden yerini iyi genişletiyormuş 😅😁
annesi_ Astral Eşimde öyle diyo dua et kırmızı çatlamadın belli olmaz beyaz çok diyo ama çatlak çatlaktır benim için biraz kafama takıyorum çok çatlamam inşallah ama yapıcak bişi yok malesef
Beno Astral 22.haftaya giricem karnımın üst kısımları kaşınmaya başladı ama henüz bı hareket yok hergun dalinle yagliyorum kendimi pehlivan gibi 😂 arada bazen kayniyo ama düzenli olmaya calisiyorum
Beno Astral Aynen fazla fazla sur diyo ama bende genetik olduğunu düşünüyorum annem üç çocuk doğurmuş hiç çatlak falan yok teyzemde aynı şekilde biraz genetik biraz bakım bence
o1anneadayi Astral 26. haftadayim göğsümde çatlak oluştu karnımı surekli badem yağıyla nemlemdiriyorum ama göğsüme sürmek aklıma gelmemişti o yüzden erkenden göğsüm çatladı ama şükür karnımda bisey yok insallahta olmaz
Mminikmucizemmm Astral maalesef 33.haftaya kadar mutlu Mesut gelmişken şimdi 35 teyim bir anda çatır çatır çatlamaya başladı göbeğim
ElifB08 Astral birde ne bakımlar ne yağlar buna rağmen çatladım 😅 okuyanları hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bende hiç işe yaramadı 😅
adalas Zeynepbusraa hamileliğin basından beri karnında hafif tüylenme oldu ama öyle kullanma degil rahatsiz etmiyor. Hindistan cevizi yağının oyle birseyi olsaydi tüyle kıla cevirirdi diye.dusunuyorum. zeytin yagi da arada kullaniyorum ama hindistan cevizinin yagi kokusunu daha cok hosuma gidiyor:)
busra_080421 Zeynepbusraa kakao yağı, hindistan cevizi yağı,avakado yağı, kayısı yağı bir yağ daha vardı ama unuttum şuan aktardakiler biliyordur. beş yağı karıştırıp fisfisli bir şişeye katıp uyguladım 🤗
Esenesen02121 Astral Astral hamile olduğumu öğrendiğim anda zeytinyağı kremler sürmeye başladım çünkü benim vücudum o kadar kuru ki görenin aa elin neden çatlamış bacaklarına ne oldu derler o derece kuru o yüzden ekstra dikkat etmek istedim karnım zaten 6-7 ayda çıktı o zaman profesyonel ürünlere geçtim bio oil aldım pahalı olduğu içib biraz sabah zeytinyağ akşam onu sürdüm ya da tam tersi şimdiye kadar çatlak yok ama benden daha fazlasını yapıp en iyi kremleri yağları bocalayıp cildi yağlı olup çok çatlayan oldu çevremde demem o ki sen önlemini al yine de çatlayası varsa zaten çatlıyor 😇
Kado87 37.haftamdayim ne ilkinde ne 2.cinde hicbirsey surmedim suan hic catlagim yok bakalim dogduktan sora belki cikar.