Baharun2 Kızlar ben 28 oldum bugün farkettim iki adım atsam soluk soluga kalıyorum tansiyonum düşüyor resmen.Karnım böyle çatlayacak gibi oluyo son 3 4 gündür böyle.Eve kendimi zor attım ağlayacaktım 😞😞😞
Esrakbas Baharun2 hayır öyle düşünmeyin herkes farklı hissedebilir ben kiloluydum zaten ağırlığa alışkınım 😊😊
Baharun2 Ozgesah355 evde de oturmuyorum ki sürekli günde iki üç kez dışarıdayım.Ben yarın gideyim canım en iyisi
Ozgesah355 Baharun2 bazıları böyle atlatıyor canım herkesin bünyesi bir değil ben gün içinde hiç uzanmıyorum bile normal doğum istediğim için çok aktif davranıyorum yorulsam bile bakalım ne olcak 🤷♀️
Nefesim74 Ben 30+2 oldum son bir kaç gündür bende artık agirlastigimi hissediyorum zar zor iş yapıyorum zar zor dışarı çıkıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo çok çabuk yoruluyorum
Baharun2 Betus93 ayy karnım yarılacak gibi oluyo yarın gidem bi şimdi böyle olursa 30 dan sonra dozerle kaldırırlar beni 😢😢😢
Baharun2 Ozgesah355 ben de çok aktifim ama tıkandım yolda çatlayıp doğuracam diye korkuyom bacım 💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️
Ozgesah355 Baharun2 hahah yok allah korusun de ama benim de 20 li haftalarda göbeğim ikiye bölüncek gibi hissediyordum niyeyse öyle oluyp sonra rahatlarsn şuanda çatlıcak gibi hissetmiyorum heralde rahim genişliyor ya o rahatsız ediyor bizi o ara 🤣🤷♀️
Sema166 Baharun2 35 haftalığım bu 1 haftadır ağırlaştım canım kalkıp otururken bu zamana kadar hiç zorlanmadım ama şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum sanki 🙄