HasiminAnnesi Kızlar bisey sormak istiyorum alt karnımda zaman zaman oglusum genelde toplandığında aşırı ağrım oluyo baskıyla beraber korkutmaya başladı bu ağrılar vede diğer merak ettiğim doktor ne zaman veya ne durumda nstye bagliyo
cinardefnemoms HasiminAnnesi Bazilari 29 haftada bazıları 32 33 te bağlıyor. Kaç haftalıksn şu an haftan bunlara yakınsa normal canım
Elika0 HasiminAnnesi nst benim doktorum son haftalarda uyguluyor 38-39 gibi. Nst nin de çok sık karşılaşılmasa da ciddi zararları da var bebeğin toplanması normal toplanıp gevşiyor yerleri daralıyor. Merak etmeyin ☺️
2melekannesi_ HasiminAnnesi ben 31den beri bağlanıyoruk aslında bu şikayetlerinizi söyleseniz doktorunuza bağlar nstye. Ağrınız uzanınca dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır korkmayın
misirveannesi HasiminAnnesi benim 29. Haftada regl ağrısı gibi ağrılarım oldu doktor nst e bagladı ama sancım cıkmadı o hafta itibari ile 2 haftada bir nst de baglicağını söyledi
HasiminAnnesi cinardefnemoms 34 bitiyo canım ama ciddi ağrı çekmeye başladım savcıya benzer bu korkutuyor en çokta gece
Aysebln HasiminAnnesi eğer bir sorun yoksa 32_34 arası başlıyorlar nst ye ama bir sorun varsa bu daha da erken olabilir tamamen doktorunuza bağlı bir durum ben ilk hamileliğimde 30 haftada başladım nst ye bu hamileliğim de 34 de başladım