ilknurarss2801 Kızlar gebelikte hangi kan ilacını kullandınız ? Doktor bana da günde 2 defa kan ilacı verdide hangi ilacı alayım sizce ?
Defne2018 ilknurarss2801 dr kan ilacını kendi yazıyo canım onu kullanıyom ilk başta gyno ferro verildi sonradan degiştiler ferrum fort verdi sabah akşam kendi kafanıza göre degil dr kan ölçümüne göre yazar o ilacı
ilknurarss2801 Defne2018 ben kan verdim değerlerimi sağlık ocağında baktırdım sonuçlarımı kendi doktoruma attım. gyno fero damı kan ilacı onu kullanıyorum da ekstra yine mi kan verdi acaba
Merveee_ Defne2018 bende gyno ferro kullaniyorum fakat bende mide bulantısı yapıyor devamlı içemiyorum malesef:(
Defne2018 ilknurarss2801 nasıl yani gyno ferro kan ilacı tabi demir ilacı olarakta söylenir bide eksra kan mı verdi deyince anlamadım sormadınız mı yada reçetede yazar ne ilaç varsa
Defne2018 Merveee_ druna söyleyebilirsin degiştirebilir canım herkese yaramıyo ilk kızımda tek vesadece ferrum kullandım ikinci hsmileligim sürekli ilaç degiştiryo drlar
Merveee_ Defne2018 ben birinci hamilelgim de hiç ilaç kullanmadım bunda bi çok ilaç kullanıyorum söylerim degiştirirse bakalım teşekkr ederim. :)