Busraferdi7 Bizim bugün kontrolümüz vardı oğluşum tam 27 haftalık olmuş 34 cm boyumuz 1044 gram kilomuz olmuş herşey yolunda çok şükür sizlerde durumlar nasıl? Nasıl gidiyor bakalım? 🥰☺️
MslAknn Busraferdi7 en son 28 krn gıtım canım 1300 du 1 hafta domra kontrolum var 32 de cok heycanlıyım😚
RumeysaNur34 Busraferdi7 28+1 biraz ağrım oluyor uykusuzluk var mide bulantısı devam ediyor ama iyiyizşükür 30+3 de kontrolümüz var onu bekliyorum 😇
Busraferdi7 MslAknn Bende çok heyecanlıyım az kaldıkça farklı duygular oluşuyor insanda 💁♀️ sağlıkla sıhhatle gelsin küçük melekler ☺️
Busraferdi7 RumeysaNur34 Bende artık 30-31 nci haftamda giderim. Mide bulantım çok şükür yok ama uykusuzluk evet var gece daha çok hareketleniyor oğlum eşim artık kafasını karnıma koyuyor onunla temas edeyim diye allahım 😂 bende telefona baka baka uykumu getirmeye çalışıyorum 💁♀️
Banuka Busraferdi7 25 ken gittim 750 gr 30 cm di kızım.Haftaya 28 küsür olucam kontrolüm var inşallah benimki de 1 kiloyu geçmiştir ve uzamıştır 😁
RumeysaNur34 Busraferdi7 yok canım nerdee keşke uyuyabilsem eşimde gece nöbetine gidiyor oğlan uyuyor zaten sabah sersem gibi oluyorum 😅😅
Gul2808 Busraferdi7 27+6 da gittim 1200 Gr 38 cm di geceleri durmuyor oğlum gece gündüz atarım şaştı 🤣
Deletedmom_33 Busraferdi7 Bende en son 25+4 de şeker yüklemesi için gittim o zaman 26+2 çıktı 1009 Gr ve 34 cm idi. Doktor iri bebek galiba dedi karbonhidratı azalt bakalım bir yine dedi. Bir sonraki muayenem 17 Aralık’ta. 00.00 itibariyle 27 haftalık oluyoruz 😇💙