Aselbozbahcee Önerisi olan var mı kızlar oturamiyorum resmen kaburgam batıyo çok acıyo daha önce yaşayan var mı ? 36. Haftaya girdim ama git gide artıyo resmen zulüm oldu bana
2melekannesi_ Aselbozbahcee 35e gireceğiz ben de iki üç gündür öyleyim yaa otursam batıyor yatsam yatamıyorum ileriki haftalarda nolcaz bakalım😏
Cylnsms Aselbozbahcee 26. Haftamdan sonra benim de kaburga ağrısı başladı baski artınca oluyormuş 😑 Çaresi yok sanırım 😢
Ahsendsl Aselbozbahcee maalesef benim bayağıdır böyle. Otururken yatarken dönerken hep sıkıntı 😬 ayakta durunca da ayaklarım şişiyor karıncalanıyor 🙈
Merve-bebek Bende 32 haftalık hamileyim hamilelikte en çok zorlandığım şey bu herhalde ne yapabiliyorum ne oturabiliyorum çok ağrım var da normal dedi doktor böyle devam ederse bittim vlla ben
Anneminik 37 den sonra rahatliyorsunuz bebek biraZ aşagilaninca bende 25.haftadan beri cekiyorum o agriları kac kez doktora gittim bebek pozisyonuyla alakali bi durum malesef cozumu yok 😩
whitedream 32 haftalığım sol kaburgama aşırı baskı var kalbime bıçak saplanıyo gibi bi kaç gündür başladı bebekten dolayımı bilmiyorum ilerleyen zamanlarda artarsa napcam😟
Gozdey Bende 33+1 deyim 1 haftadır sağ kaburga ağrısı oluyor otursan oturamıyorsun yatsan yatamıyorsun dönerken bile ağrıyor çok fena 😣