kucukkurtc Kızlar hala regl olmadım , testlerim de en son 10. gün gecikmede yaptım , sizce test yapmaya devam edeyim mi yoksa adet söktürücü vs içmem gerekiyor mu beklemeli miyim geç döllenme vs olabilir mi
minipanda kucukkurtc bazi kadinlarin gebeligi idrarda cok gec goxukebiliyo kan verin kan kesin sonuctr
Amineberra kucukkurtc canım bende seninle aynı durumdayım 13 gün oldu Eylül de düşük yaptım 2 kere adet geçirdim düştükten sonra şimdi bekliyorum geç döllenme olabilir diye Aralık 14 de karar vericem gidip kan veririm eğer olmasam
Medineask kucukkurtc ben 12 gün gecikmede negatifti kaan testim 4 gün sonra hala adet olamadım positif cikmisti bence birazcık daha bekle öyle yap geç döllenme olabilir :))
minigiminannesi03 kucukkurtc benimde 2 gün geçti test yapıyorum negatif bir kaç gün sonra tekrar yapacağım erken gebelik testide negatif bakalim eger adet olmazsam kan vereceğim en doğru sonuç orada çıkar
yerimseniben34 En iyisi bir kan testi vermeniz sağlık ocağında hal edebilirsiniz Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah
Zeynepaker Geç döllenme olabiliyor. Benim adetim 7 gün geciktiğinde testim negatifti kan verdiğimde ise 1 haftalık hamileydim geç döllenmişim. Kan tahlili versen belki çıkar
kucukkurtc @"Rabia04 canım kan testide 10. gün yaptı doktor oda negatif ama regl de olcak gibi hissetmiyorum hiç
derindemir kucukkurtc işte o yüzden kadın doğuma gidin.belki kistleşme olabilir ya da belki geç döllenmedir ve kanda çıkmasada rahimde bir kalınlaşma var mı görür kadın doğum doktoru
kucukkurtc @"Zeynepaker canım kanda verdim 10. gün ama yok negatif halada regl olmadın anlamadım bende🙄🤷🏻♀️
Hilal56 Ben de aynı durumdadaydim adet söktürücü verdi doktor ama içmedim biraz bekledim 2 gün sonra kendi liginden oldu ertesi ayda hamile kaldım
Amineberra kucukkurtc bir bilsem normalde çok çok düzenli benim düştükten sonra iki kere de adet oldum hâlâ bir sonuç yok Aralık ayına kadar beklicem hafif hafif kramplar da giriyor
Ceylin680 kucukkurtc Belki test bozuktur normalde 7.günde sonuç çıkar .eğer daha önce doğum yaptıysanız 15gün gecijtigi ve negatif çıktığında olur .ama düzenli adette olmaz