Asibel Hatice0910 merhaba bende cuma gününe randevu aldım buradan bi arkadaş önerdiği için inşallah güzel sonuçlar alırım 🐣 sizin randevu ne zaman
Esraysl Hatice0910 doğumu şehir hastanesinde yaptım ama ordan da memnun kaldım tek kişilik odalar duş içinde doktorlar ilgili takibi Alptekin bey yapmıştı sadece
Hatice0910 Esraysl Ya bende sehir hastanesine gidiyordum fakat doktorlari hic ilgili degl ve sordugum sorulara cevap alamiyordum alptekin beyden memnjn oldgunu yazmsti bi bayan burda onun uzerine bi kontrole gitmek gekdi icimden
Minigin_annesi0 Hatice0910 şehir hastanesinden Necati beye gittiniz mi hiç çok iyi ve ilgili bi doktor
Hatice0910 Minigin_annesi0 Evet iki kez gittim ikisindede sordugum soruların hiçbirine karşılık alamadım cok umursamaz davrandi idrar testi vermistim enfeksiyon olmasina ragmen normal deyip gonderdi
Minigin_annesi0 Hatice0910 bende iki kere gidebildim 8. Ve 14. Haftamda ilk gittiğimde bende memnun kalmadım tekrar gittik aşırı ilgilendi baya ayrıntılı baktı uzun uzun espriler yaptı gülerek sohbet ederek konuştu bende şaşırmıştım günü gününü tutmuyor demek ki 😄
Hatice0910 Minigin_annesi0 Bencede tutmuyo ay cok dengesiz bi adam burda herkes memnun kaldm demis bi gittim bebekle ilgili soru sordum yok biseyler diyorum cevap vermyo 2. De farkli olur dedm yine ayni biraktm valla bende
Annesininbitanesi1 Hatice0910 ben gidiyorum aşırı ilgili dinleyen ve size hep destek olan bir doktor çok ama çok memnunum iyiki Alptekin hocayı seçmişim diyorum 🙏🙏
Asibel Hatice0910 inşallah beğenirsiniz. Bende kalp atışını duyar Alptekin beyi beğenirsem orada doğum yaparım diye düşünüyorum