kbrkrblt16 Bende Mayıs annesiyim 13,5 haftalığız daha belli değil cinsiyet yarın kontrolüm var gösterirse inşallah belki doktorumuz söyler 😊
35lavanta deletedmom87894 Kızım Mayıs 2019 doğumlu Şimdi 14+6 haftalığım bu minişte Mayıs cumartesi öğreneceğiz inşallah ama genelde erkek diyorlar bakalım nasip😍
Ozgebhb Benimde doğumum Mayısta kısmetse.. yüzde 80 erkek dedi doktorumuz ama bakalım hayırlısı yine :) benimde içime kız doğuyordu hep 😅
Mavistez deletedmom87894 aa bende Mayıs annesi inşallah merak ediyorum evet bende hep erkek duydum bakalm bende ogrenmedim daha
Denizyildizi1 deletedmom87894 Benimde mayıs sonu olacak ama daha belli değil inşallah kızdır 2.kızım olur🙏😂
Denizyildizi1 deletedmom87894 Benimde mayıs sonu olacak ama daha belli değil inşallah kızdır 2.kızım olur🙏😂
insantanesi1 11+4 ikili test için gideceğiz arkadaşım 15 haftalık Mayıs annesi erkek onunki .. benimde Mayıs sonu Haziran başı doğum dedi doktorum içime erkek doğuyor
1122334455 Melisbahar 20 Mayıs dedi benim Dr bir tane kızım var bir tane kaybetmiştim genetik teste oda kızdı inanın ben bunu da kız hissediyorum ama çevremde herkes erkek olacak diyor sağlıklı olsun da yarın kontorulüm var bakalım gösterir ise yazarım 13 haftanın içindeyim hayırlısıyla bir kavussak şu stresli dönemi bir atlatsam 🤗🤲