Ezgii0 13 haftalık hamileyim. Göğüslerim baya büyüdüler, zaten büyüktüler☺️ İçinde böyle kitleler gibi şeyler var dokunduğumda ve baya sertler. Hamilelikten öncede sanki öyle bezeler vardı ama şuan baya sertler ve dokununca acıyor. Normal midir?
1122334455 Ezgii0 normal süt kanalların emzirmek icin hazırlanıyor canım bu hafta da prolaktin ve progesteron hormonu çok arttığı için olabiliyormuş bende 13 haftaligim benim de öyle EXTRA bende rahime iğne batar gibi tatlı bir acı sırt ve bel ağrısı arada karnımda sem sert olan bir şey bolca gaz var senin nasıl geçiyor 🤷🤔😣🤲
Ezgii0 1122334455 evet evet o gaz durumu var bağırsaklarımdan sesler geliyor bildiğin. Karında bir sertlik,,, hatta baya hamile karnım var şuan sanki 1 aylık fazla gibi. 🙈
1122334455 Ezgii0 sesler gelmiyor bildiğin bebek toplanıyor gibi 🤣 değişik şeyler benimde karnım var belli olmaya başladı yavaştan ilk kızımda da erken çıkmıştı bunda da erken çıkmaya başladı cuma kontrole gidicem bakalım inşallah herşey yolundadır 🤲 tek isteğim kucağıma alabilmek rabbim nasip ederse eğer inşallah sende sağlıkla alırsın belli mi cinsiyeti 🤗 Dr doğum ne zaman olur dedi
Ezgii0 1122334455 Allah bağışlasın kızınızı da 🙏🏼 Benim ilk gebeliğim, kontrolümüz 2 hafta sonra o zaman belli olur dedi ama göreceğizz 😇 İnşallah sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle
1122334455 Ezgii0 çok sağolun Allah bütün evlatlarımızı korusun herkesin herşeyden 🤲 inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız benim de bir kızım daha olucakmis ama net eminim demedi haftaya tekrar gelin netlestirelim dedi kısmet bakalım sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da Allah’ım nasip etsin gerisini düşünmüyorum 🤗