Papianneoluyor_1203_ Merhaba hanımlar doktorum bi krem önerdi. Araştırm yapıp öyle alıp kullanmayı düşünüyorum. Sizler neler kullandınız ne önerirsiniz
Merveonay Papianneoluyor_1203_ canım bana doktorum dermatixSi ultra gel diye silikon bir krem önermişti 3-4 ay kullandım onu çokta faydalı oldu hemen hemen yok gibi artık çok dikkatli bakınca sadece bazı noktalarda incecik ip gibi bir iz var ama bazı yerlerde bence bir neşter izinden sonra alınabilecek en güzel sonuç 👍🏻
alcang Papianneoluyor_1203_ İnstagramda eser yenenlerin eşi var berfu yenenler belki duymuşsunuzdur. Onun ısrarla önerdiği bi krem vardı kesin hikâyelerinde öne cıkanlarda vardır şuan adını hatırlamıyorum bulursanız yorumlarını okuyun baya memnundu herkes
belis_4 Papianneoluyor_1203_ benim 3 sene oldu iz bişey kalmadı. İkinci gebeliğim doktorum yine aynı geçen ultrasondab bakarken dikiş izimi göremedi kayboldu zamanla. Çok ince bı cizgiydi. Sizinde öyle olur belki
Sssssyyyy Papianneoluyor_1203_ ben 25 gün önce sezeryanda doğum yaptım kıl kadar ince Bi çizgi var varla yok arası sonra mı belirginleşiyor