charlottececi deniz hoca gerçekten ilgili ve bilgili bir doktor,ben normalde Yozgat’ta yaşıyorum. 32.haftada rahatsızlandım gaziye gittim hemşire akrabamız var orda diye, normalde dışardan gelen ve haftası ileri olan gebeyi kabul etmiyorlarmış ama deniz hoca aldı takibine,ameliyatımı da siz yapın hocam dedim tamam yaparım dedi. Benim plasenta eski sezeryan dikişime yapışıkmış ameliyatım çok riskli diye Yozgat’ta hiç bir doktor bu riski göze alamam dedi. Bitik bir psikoloji ile geçti hamilelik zaten kusma bulantı hiç kesilmedi. Benim içimi rahatlattı ve memleketine git 4hafta sonra gel dedi,bir hafta da yatırıp kontrol ederim sonra alırım dedi. Korkutmadı en azından burdakiler gibi 🤲🏻Şimdi aralığın başında 37.haftama giriyorum ve artık gideceğim Allah izin verirse. Çok araştırmıştım Deniz hocayı ben,ayrıyeten de burda bir hanımefendi deniz hocanın yakın bir prof arkadaşına takipliydi,benim durumumu kendi doktoruna anlatmış o prof da deniz’ hocaya gelsin,benim yolladığımı söylesin demiş. Sağolsun onların da sayesinde deniz hocanın takipli hastası oldum. Çok yorumunu okudum videolarını izledim ☺️ Muayene de olunca gerçekten deniz hocaya güvendim. Allahım inşallah hayırlısı ile sağ salim kurtarsın hepimiizi. Görüşme imkanımız olursa görüşürüz inşallah 😃