Sevda555 Kizlar bebislerinizi hangi haftada hissettiniz? Ve nasıl Hissettiniz? Anlayabilirmiyimki ilk hamileligim
Zeynepp97 Sevda555 Çok farklı bir duygu kesin anlıyorsunuz bence 😻 Ben tam 20.haftama girdiğim gece hissettim sonrasi da geldi hamd olsun 💙
Semra12344 Sevda555 16 hissettim cnm kayma gibiydi sonra ara ara çok hafif gece yattığımda hissettim şuan 18 olduk hala aynı çok hafif oluyor ve arada sırada ☺️🧿
Zeynepp97 Sevda555 Ben böyle pat pat iki sefer üst üste hissettim kasıklarıma doğru sonra ertesi gün sabah yine aynı şekilde oldu hep kasıklarımdan vuruyordu 2 haftadır da baya dışardan falan hissediliyor
1300nesli Hissettim. Ama şuan anlıyorum ki onlar his değilmiş, küçük kıpırtılarmış meğer. Şuan resmen dövüşüyoruz içerde 🤦🏻♀️ 35+3
sumeyraballl Sevda555 16. Haftam da balık gibi geziniyordu minik minik pıt pıt vuruyordu o ilk hissettiğim andaki şaşkınlık heycan bam başka birşey 😃
Melisagncm Sevda555 16. Haftamın sonunda hissetmeye başladım,zaten bir farklılık olduğunu anlıyorsun damar atması gibi ve kayma gibi değişik bir his 🙏🏻 çok şükür bu günlere🥰🌼