alparslanin_annesi Bu hastane çıkış setlerinde birsuru giyecek var üst ustemi giyiliyor yeni doğduğundan noluyor saçma sapan yorum yapmayın bilsem sormazdım
Ask_hosmus alparslanin_annesi bence bi tane rastgele bi takım ver hemşireye çünkü kan falan oluyo odaya çıkınca bidaha değiştirirsin hastaneye çıkışını giydirirsin, evet hepsini giydiriyosun ben uzun kollu çıt çıtlıyı giydirmedim bide yeleği giydirmedim önlüğüde takmadım
EsengulC alparslanin_annesi şimdi bi tane gömlek gibi bağlamalı olan var ya o iç zıbın benek ilk doğunca üstündeki verniks tabakasını hafifiçe siliyolarçünkü o çok kıymetli bi tabaka bebeğibin bağışıklığı için tam silinmediği için zıbına geçmesin diye giydiriliyor üstüne normal zıbın alt üst takımı giydiriliyor bi de patikli tulum var o sonrası için ya da ertesi gün falan giydiriliyor olurda kusarsa bebek ya da kakası taşarsa diye
Aslhn12 Vallahi ben de anlamadım. Geçen bebeğe aldım 10 lu hastane çıkışı: zaten çok pahalı:. Bir sürü zıbın var iç zıbın dış zıbın patikli zıbın. İLk gebeliğim anlamadım. Ben de şurada bekleyeyim post üstte kalsın canım