Puddingin Clementinee Mini design olarak hem insta hem de trendyol arattım bulamiyorum ekran gorunstusu paylasabilir misiniz?
ikikuzuannesi_18-21_ Hepsini de kullandık 2 gün hastanede kaldık. Bide 4 battaniye götürmüştüm hepsi kirlendi kaza kurbanı oldular 🙈
Bebek9 Clementinee bende ayni vala ama Rabbim bilir en iyisini dualarını eksik etme kendin için herkez icin
Ikincimelek AlyaEkmen_ hangi sayfa acaba bende boyle uclu istiyorum oglum icin..gule gule giydrmek nasip olsun
Bebek9 ZZeynepP1903 amin Rabbim hepimize giydirmeyi nasip etsin Inslh. 25+4 herkez bebek hareketi soruyorum 😂 sizinki biraz daha kuvetlidir heral de
Dilarabozdemir Seliminhaticesi Bizim daha cinsiyetimiz belli değil ben kahve tonları 2 tane tercih ettim günlük için cinsiyetten sonra 2 tane de özel yaptıracağım biri isimli olur
Puddingin Clementinee Bende isinli sevmiyorum ilk oğluma sade bisey almıştim normal h&m’den ama siİnki cok hoşmuş. Trendyola mini design yazdim cıkmadı? Normal kadin elbiseleri ciktı😁 başka nasil aratabilirim
ZZeynepP1903 Bebek9 yani son iki haftadır diger haftalara göre daha iyi diyebılırım. Ama bazen oluyokı hareketsız oluyo sadece dokunma hıssedıuorum. Mesela ıkı gündür bu sekılde kasıklarımda hıssedıyorum ufak tekmeler 🤷🏻♀️
gizemcetinnn o1anneadayi bizimkide bunlar çok tatlılar rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Symkadi Bu da bizim hastane çıkışımız 🌸 3lü yaptırmayı tercih ettim. İnstagramda minicobabys sayfasından kargoyla 115 tlye geldi 🥰