Hacersoy Kızlar suyun gelmesi illa bacaklarına kadar ıslanırsan hastaneye gitmemiz gerekiyor degil mi şuanlık iç çamaşırımı ıslanıyor normal mi bu ?
Helpmee Hacersoy azda olsa onu akıntıyla su oldğnu karıştırmanız imkansız Su kendini gayet belli ediyor
Ozlemre16 2-prensesannesiii nasıl anlayacağız suyun geldiğini ilk gebeliğim 26.haftadaydim sabah lavaboya kalktım idrarimi yaptım fakat böyle ilk defa bu kadar uzun sürdü kesilmeden sanki musluk açık olur su akar ya öyledi sonra kesildi bende endişeliyim acaba gerçekten idrar miydi yoksa su mu geldi ama ayrıt edemedim o yüzden soruyorum su gelmesini nasıl anlarız
Ozlemre16 Sdtcnts ilk başta yapamadim şaşırdım noluyor diye ama akmaya devam ediyordu ama sona doğru durdurma yapabildim
Sdtcnts Ozlemre16 hım bilemedim ki. Doktorunuza görünün içiniz rahat etsin. Bazem sızıntı şeklinde de su gelebilirmiş biz farkında olmadan
Ozlemre16 Sdtcnts Çarşamba günü kontrolüm var aslında beklesem mi yoksa daha erken mi gitsem bilemedim inşallah bsy yoktur çok erken çünkü daha
Sdtcnts Ozlemre16 korkmayın inşallah değildir. Siz bilirsiniz eğer erken gitme ihtimaliniz varsa gidin rahat edin