Edibeda Merhaba bugün kontrole gittim açılmam olduğunu söyledi doktor salı gününe yatış verdi henüz biraz erken doğumum için bebeğim şuan 2900 gram sağlığı için sorun olur mu küveze mi alırlar yaşayan varmı bu durumu
incikinannesi Edibeda İyi düşün iyi olsun canım maşallah kilosu gayet iyi gözüküyor. Annem beni 9 ay taşımış 2800 doğmuşum gönlünü ferah tut
elifemirasaf Edibeda ben 38+4 de 2770 doğurdum hiç bir sıkıntısı olmadı ve sonradan çok kilolu bir bebek oldu şimdi de 39. Haftada sezeryana alınıcam 3000 falan olacak muhtemelen
Gizemin-minnakI @Edibeda sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ama kiloyla küvezi bağdaştırmak büyük bi yanlış . 3.5 kg luk gününde doğan bebekte girebilir . İçinizi rahat tutun . 2.5 kg 7 aylık doğup küveze girmeyen de var .
Edibeda Gizemin-minnakI sağlığı şuan iyi gözüküyor ama doğduktan sonra doktorlar ne der bilemedim kilosu da yetersiz mi küveze alınacak kadar azmı diye sordum
Kbracoskun Edibeda çok tehlikeli Bi hafta değil diye biliyorum 9. Ayın içinde çünkü kilosu da güzel yanı Rabbım yardımcın olsun inşallah hayırlı zamanda al kucağına
nazsimaova Edibeda saglik sorunu olmazsa solunumu iyiyse kuvize girmez cnm bnm ilk kizim 37+1 de 2900 gram dogdu
Edibeda Betfer rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin iyi olsunlar da kilo önemli değil inşallah küveze alınmazlar 🤲🏻
Sedossss Edibeda maşaAllah 37. Hftadasın neden sıkıntı yapıyosun kilosuda iyi erken doğum deyince daha erken hafta sandım kendini dtrese sokma çok normal bi hafta
Yagmurdgdgn13 Edibeda içinizi ferah tutun. Bebeğin kilosu iyi. Doğdu an iyi beslemeye bak 37. Haftada sezaryen doğum yapan çok