Hatice_delikts İyi kide almışım ihtiyacım oldu dediğiniz, gerekli anne ürünleri neler? Ne alacağımı tam olarak bilemediğim için soruyorum lütfeeen yazarmısınız 🌸🌸
HappyMom Hatice_delikts Lohusa annenin ihtiyaçları için hazırladığımız linke göz atabilirsiniz💜 https://ty.gl/igxcrc6yg1 Kısa linki açamayanlar buraya tıklasın 👈
2-prensesannesiii Hatice_delikts Depend mutlaka birde gecelik en gereklileri bu ben pijama takımı götürmüştüm ama alttan bakıldığı için zor oluyor o yüzden gecelik daha iyi
RedFlower iki veya üç pijama takımı kesinlikle değişik çok lazım oluyo. depend bide çok kurtarıcı. yelek hırka falan evet giyiliyo ama hastane sıcak olduğu için çok giymemiştim.
Hazall34 2-prensesannesiii depend in bedenini nasıl ayarladınız siz acaba bende alacağım ama kararsız kaldım beden konusunda hiç bilmediğim bir ürün çünkü 🤭
RedFlower Hatice_delikts en az iki yada üç olmalı batıyo çünkü yedek almakta fayda var. ben takım olarak götürdüm oda çok rahat. bi kere kontrol e geldiler sıkıntı olmadı.
2-prensesannesiii Hatice_delikts ben markalı almadım e bebekte indirimdeydi 100 tanesi 40 küsur onu aldım
Merinosunannesii Hatice_delikts göğüs pedi ilk zamanlar kullanma canım yarayı arttırıyor hava almadığı için kalkan al içinde biriksin içine aksın süt elinden geldiğinde ped kullanma
RedFlower Merwenursaka onlar önlük giydiriyo canım altında hiç bişey olmuyo. sancı çekerken ve doğumda o şekilde oluyo. doğumdan sonra kendi pijamanı giyiyorsun
RedFlower Askiletotomsu evet ben normal doğum yaptım ilk hasta bezi takıyolar gelip ilk kontrol ü yaparken kolay oluyo açması ama hasta bezi depend kadar rahat değil. sonrasında depend kullandım ben
AyseErdal Askiletotomsu özellikle normal doğumda çok gerekli bence ,doğumdan sonra ilk bı kaç gün çok kanama oldu ve gerçekten çok rahattı bı damla dahi dışarıya geçmedi hemde kilit gibi Komple sardığı için daha iyi hissettiriyo kayma falan olmiyo
2-prensesannesiii Askiletotomsu Kanama kontrolü dikiş kontrolü oluyor kanaman yoğun mu diye 2 3 kere bakılıyor sanırsam
Esra-57 Hatice_delikts 2 veya 3 tane kesin pijama takımı göğüs ucu kremi hasta bezi+ped çok iyi oluyor üstünüze de muhakkak uzun sabahlık koyun göğüs pedi de koyarsanız göğüs uçlarınız daha fazla tahriş olmaz ☺️