Karadenizli_ KubraKocakaplan hepsi çok güzelmiş güle güle güzel günlerde kullansın fındık. birşey sormak istiyorum bu kargo meselesi nasıl oluyor. 300 tl felan duydum kargo parası
ElfErk KubraKocakaplan güle güle kullanın 🎈 ürünleriniz kac günde geldi? Ben de sipariş vermistim 18 gün oldu henüz gelmedi. Bir de yerel kargoya verildiğinde şu kargoya verildi diye mesaj geliyor mu acaba
Mrvsmt2502 KubraKocakaplan merhaba uygulamayı yeni indridim ama yeni kuşlanıcı bölümünde bile en düşüj fiyatlı ürün 60 70 tl uygun fiyatlı bi şeyler bulamadım. Yardımcı oöur musunuz
Gecegunesi Çok güzeller , benimde ikinciler geldi çok kaliteliler hala indirim var mı yakın zamanda alan var mı
KubraKocakaplan Karadenizli_ hayır ilk alışverişte kargo parası gümrük parası veya ekstra bir ücret yok
KubraKocakaplan ElfErk teşekkürler ilk siparişim 12 günde geldi fakat bu 20 gün kadar sürdü çünkü şuan gümrükler çok sıkıntı aslında istanbula çabuk geliyor fakat gümrükte aşırı takılıyor
ElfErk KubraKocakaplan evet öyleymiş benim de bu sabah geldi siparişlerim.. gerçekten çok güzel ve kaliteliler, bayıldımm.. inşallah yine gümrük vergisi olmaz ve indirim olur da alırız:) benim ilk alisversimdi fakat şuan baktığımda çok pahalı çıkıyor..
KubraKocakaplan ElfErk başka bir telefondan yeni üyelik oluşturun eşinizden olur annenizden veya kardeşinizden olur ama sizin telefonunuzda açmayın bir telefona 2. Üyelik açıldımı sistem farkediyor
KubraKocakaplan Mrvsmt2502 black friday indirimlerine bakabilirsiniz veya hızlı satış yada kısa süreli satış bölümüne bakabilirsiniz