Melissim12 Sezaryanla Doğum yapan yapacak arkadaşlar özel hastane de yada devlet hastanesinde gün veriyorlar mı planlama yapılıyor mu? Kaç hafta önce gün veriliyor mesela kendi istediğim güne gün alabiliyor muyum yardımcı olur musunuz?
SerapTadelenTtnc Melissim12 erken bi tarih olmazsa tabi ki istediğiniz tarihte de yapıyorlar ilk hamileliklerde 39.haftada gerçekleşiyor doğum ikincide genelde 38.haftada özeller daha önce gün veriyor ama devleti bilemiyorum devlet gerekmedikçe yapmıyor çünkü
Melissim12 SerapTadelenTtnc 34 hafta da özel hastane gün vermez değil mi bari tezkere sayar gibi saysaydım ☺️
SerapTadelenTtnc Melissim12 maalesef çok erken gün vermek için bence bilmemek daha iyi 😂 günler yaklaştıkça korku heyecan stres hepsi oluyor benim haftaya ptesi olacak doğumum ne hissedeceğimi bilmiyorum ikinci bebeğim bir de
Tuqbars Eğer doktorunuzun o gün için bir başka doğumu yoksa hangi günü istersen gün verebiliyolar özel hastanelerde devleti bilmiyorum canım bide 38+ 3 den sonra ki tarihlerde veriyo bnde 16 sında sezeryanla ilk bebeğimi doğurucam Rabbim nasip ederse doktorum bana bu şekilde bilgi verdi 💁🏼