Habibe5505 Merhaba benim tsh ım 4,4 çıktı gebelikte 2.5 olması gerekiyor en fazla denildi ve dahiliye doktoru 25 mg bi ilaç yazdı ve endokrine gitmemi birde tiroit ultrasonu çektirmemi istedi sizler ilaç başladıktan sonra ultrason çektirdiniz mi
Merveonay Habibe5505 benimde ilk gebeliğimde 5 in üzerine çıkmıştı direk endokrin e yönlendirdi doktorum gittim ilaç başladı direk doğuma kadar dozu düşürdük arttırdık öyle sona geldik doğumdan sonra düzeldi normale döndü zaten canım ama filmmiş ultrasonmuş istemedi gebelikle alakalı olduğu için ve benim 3. Ayımda falan çıktı o değer yukarı o yüzden
Ebruuuusalman Habibe5505 ben troit uktrosonuna girnedim 3.100 cikmisti doktorun ilac verdi 1 ay sonra dahiliyeye git dedi ole dahiliye ile devam ediyoruz suanlik
Selcans Habibe5505 benimde düşük,ultrason sonrasi ilacin dozunu belirledi. Aylik sonuclara gore arttirip azaltiyor doğum yaptıktan sonra da bırakmami önerdi.
Habibe5505 Doktor önce ultrason sonucu da görüp öyle ilaç yazarım dedi sonra ilacı yazıp tekrar yönlendirince kafam karıştı inşallah kullanıyorum düşer ☺️
-Papatya33 Benden de ultrason istemedi. Gördü sonucları. Gebelikte 2.5-3 arası istiyoruz dedi. En düştükten basladı. Düşmeyince dozu yükseltti
moom222 Habibe5505 ben beş sendir sürekli kullanıyorum gebelik için doğru olanı demiş doktorunuz ultrasonda da baktırın korkmayın gebelik düşündüğüm içinde kullanmak zorundayım
Mrv1007 Habibe5505 bende tam tersi tsh düşüklüğü var, tsh 0.1 ilaç kullanıyorum ben de. İlk kontrole gittiğimde hemen tiroid ultrasonu istedi benden de doktor
Habibe5505 Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah rabbim bu süreci güzel geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
sedaozdemirr Habibe5505 Bende tiroid ilacı kullanıyorum Değerım 2.5 ye düştü ama ilacı bırakmıyoruz devam.Ultrasona da girdım Nodül var mı yok mu dıye
Mrv1007 Haticehatice hipertiroidi teşhisi kondu, yükselmesi için ilaç kullanıyorum. Eğer düzelmezse bebekte gelişim geriliği ya da erken doğum gibi sorunlara yol açabiliyormua maalesef 😭