Yanne Kızlar 5 haftalık hamileyim canım çok istedi mayonez yedim biraz bişey olmaz değil mi :( tutamadım kendimi
Tugcedefne Yanne paketli gıdaların büyük bir kısmı zararlı. Ama böyle telaş yapmayın azıcık mayonezden bir şey olmaz. Hamilelikte illa ki kaçamaklar oluyor önemli olan onu dengeleyebilmek.
lunam Yanne yani faydalı bir şey değil ama bu da canımız çekince yemeye engel değil 😁 yine de içindekiler kısmından yumurtasının pastörize olmasına dikkat edin.
Yanne deletedmom87894 ya zararlı diyorlar ya canım ondan sormak istedimm🤣 Teşekkür ederim içimi rahatlattınn
Yanne Tugcedefne haklısınız her şey zararlı dikkat etmekte fayda var. Teşekkür ederim ☺️ İçim rahatladı
deletedmom87894 Yanne ben mayonezde ketçap sucuk sosiste jelibon yedim sağlıklı çok şükür☺️Fazla abartmamak kaydıyla tabi
ipekveatlas herkes sıkıntı olmaz yazmış ama mayonezin içinde çiğ yumurta var ondan yememelisiniz AMA içeriğini okuyup pastörize yumurta yazısını görürseniz yiyin gitsin hic bisey olmaz ben hep yiyorum pastörize yumurtalı olanından😌
Yanne ipekveatlas evet bundan sonra ona dikkat edeceğim içeriğe bakmadım umarım skıntı olmaz. Teşekkür ederim bilgilendirme için🙃
Alp52 @Yanne içinde çiğ yumurta olduğu için gebelikte tüketilmemesi gerekiyor canım fazla tüketmediysen bisey olmaz korkma
Laleozkan_09 Yanne içinde çiğ yumurta olduğu için hamilelikte önerilmiyor. Çiğ olan hiç bir şey önerilmiyor. Ama canınız da çok çekerse azıcıktan zarar gelmez
Yanne Laleozkan_09 haklısın malesef canımız istiyor arada abartmadım zaten bişey olmaz umarım sağolasın
Nazlimom Yanne ben ilk aylarda burger yiyodum halada yiyorum ama mayonez yememeye başladım zararlı diye duydum
Yanne Nazlimom bende yiyorum burger arada canımız istiyor :) En güzeli yememek canım yada çok nadir tüketmek mayonez ketçap vs.