minikpandammmm Kızlar 11+5 günlük hamileyim. Bir sonraki doktor randevum 10 Aralık’ta . Bugün 24 Kasım . 15 gün var . Randevuma . 2 li test zamanını kaçırıyor muyum ? 14+2 , 14+5 te falan yapılıyor mu ?
Merveonay minikpandammmm canım 11 ile 14 haftalar arası diye biliyorum ben ama doktorlar genelde 12. Haftada yapıyor
Ebruuuusalman minikpandammmm eger devlet hastanesi ise her hastanede yapmiyor bilginiz olsun ben 12 haftada gttm arastırma hastanesine dusunun kocaman ii bi hastane ama yapmiyoruz dedi ultrosonla ölcüde alamiyoruz dediler
Gozi minikpandammmm Canım benim doktorum haftaya gel dedi 11+5 oluyor haftaya sanırım o tarihler geç olur
alparslanin_annesi minikpandammmm ben ilk gebelikten dolayı ikili testten haberim bile yoktu doktor dedi 11+2 iken senin ikili testin gelmiş dedi kan vermiştim 😂 ama hangi doktora gittiysen ikili testi verdin mi die sordu devlet de özel de o yüzden sizin doktor unuttu bence gidin görüşün haftaya hem bebekle 12 olur ozamana
Gozi minikpandammmm Yarın doktorumu arayıp tekrar sorucam bende emin olurum hem sana da bilgi veririm burdan
alparslanin_annesi minikpandammmm normalde yapılıyor canim 11 de başlıyor ama 12 de git ozaman 16 da 3 lü test yapılıyor çünkü 2 li değil benim 3 lu test zamanım geldi 8 9 güne