CanselUrgnc Aynur47 valla 2 kere yedim daja bu zamana kadar faydası vardır ama ben pek haz etmiyorum 😀
Elsu26 Aynur47 bazı büyük balıklar zararlı olabilirmiş ama hamsi gibi küçük balıkları haftada bir iki gün tüketmek çok faydalı ben haftada bir yiyorum 😋😋
seddkilic05 Aynur47 bende haftada bir somon yiyorum bebeğin beyin gelişimi vücut gelişimi için önemli diyorlar.
Tugcedefne Aynur47 ben 30. Haftama kadar yiyemedim. İçim almadı.doktor balık yiyemiyorsan semizotu ve ceviz tüket dedi. Bir de takviye verdi. Şimdi cnaım istedikçe arada büyük balık yiyorum. Balıkların durumu da ortada denizler kirlendi malum. Bence doktorunuza danışmanıx en iyisi olacaktır.
PrensesFiona Aynur47 hamileliğimin ilk 3 ayı av yasağı olduğu için tüketemedim. Ama yasaklar kalktığından beri haftada 1 tüketmeye çalışıyorum.
Kubragb Ben de 12 haftaligim hiç yemedimm..herkes yemelisinn diyor ama kokusundan rahatsız oluyorum eşimde hiç sevmez yemez.kendi başıma konserve ton balık yada dondurulmuş alsam acaba yine de fayda eder mi ??? Çünkü çiğ halini görmeyi hiç içim almiyo
alcang Aynur47 içinde civa bulundurmayan derin suda olmayan balıkları haftada bir tüketmeniz faydalı olacaktır
Minnakannesiii Aynur47 yiyeceğiniz balık çeşitini araştırıp yeyin ben hamsi mezgit haftada 1 yemeye çalışıyorum gerçekten çok faydalı 🥰
373437 Aynur47 tavuktan falan tiksindiğim için her hafta balık yiyorum normalde de balık severim faydalı olduğunu düşünüyorum doktorlarda faydalı diyor ama
rgk Aynur47 hiç yemedim 37 olmak uzereyim, önceden de yemezdim. doktorum da diyetisyenim de sıkıntı olmaz kullandığın vitamin içinde fazlasıyla var dedi. vitamin bi kere akmış sanırım fark etmeden içtim aşırı aşırı balık kokuyordu