Mom38247 Allah saglikla huzurla buyutme nasip etsin. Acaba dogumdan sonra dikislerden kaynakli buyuk tuvaletinizi yaparken ikinmak yada alaturka yasagi falan oluyomu
SenaHifa Mom38247 çok teşekkür ederim 🌸 yok bi sıkıntı olmuyor hatta doğumdan sonraki gün duş aldım hiçbir sıkıntı olmadı ıkınmak da zor değil ben kendi korkuma biraz erteledim☺️
SenaHifa Aleyyo-09 aslında ertesi gün normal hayatıma devam ettim hiçbir şey olmamış gibi ama tamamen dikişler vs 10-15 güne hiç doğum yapmamış gibiydim
SenaHifa Aycaaa571 epiduralden dolayı ıkındığımı anlamadım ama çok iyi ıkındığımı söyledi doktor ve ebeler. O sıra sancıyla tabi sıkıntılı oluyor ama zor değil. Büyük abdestimi yapar gibi ıkındım olması gereken de buymuş ☺️
tipikbiryayburcu SenaHifa merhaba 2 cm açıklık olunca direkt yatış mı verdi doktor? Bugün bende çatı muayenesi oldum 39.haftadayım 2 cm açıklık var ama sancı çıkmadı eve yolladı doktorum
SenaHifa tipikbiryayburcu direkt yatış vermedi benim sancılarım vardı ve düzenliydi kısmen. Doktorum eve git duş vs al akşam tekrar gel 4 cm olursa yatış vericem dedi. Akşam tekrar bakıldı yine 2 cm di ama sancılarım sıklaşmıştı ve şiddetlenmişti. O yüzden yatış verildi yine bütün gece kendi sancımı bekledik ama gelmedi sabah suni sancıyla desteklendi.
Sblatc SenaHifa bütün gücünle ıkın diyolar ama ıkınmanın şiddetini nasıl ayarlıycaz birden çok ıkınınca yırtılma çok oluyo mu acaba? Sonuçta herkesin ıkınma gücü farklı olur illa ki
SenaHifa Sblatc orantısız bağırarak değil de büyük abdest yapar gibi ıkınmak gerekiyor yani ben öyle biliyorum 🤷🏼♀️
Baharsuer SenaHifa Bunu sordular mi okuyamadım tekrar hepsini ama şunu çok merak ediyorum ve korkuyorum ikinirken büyük tuvaletiniz gelmedi mi :)
SenaHifa Baharsuer lavman yaptıkları için bağırsaklsr boşalıyor benim başıma gelmedi ama ıkınırken büyük abdestini yapan da var bunu doktorlar normal karşılıyor
Baharsuer SenaHifa Evet normal karşıladıklarını okumuştum ama yine de hic istemem, bide eşim de yanimdaysa öyle görmesini istemezdim kısmet bakalım genelde korktuğu başına gelir insanın :) neyse bebeğim sağlıkla gelsin de ins ❤️