HaticeBerkayBalat3103 @Busss_ 35+2 Haftalıgız bizde kasık agrım rahim agrım sırt agrım var artık her hafta nst için hastaneye gidiyorum bu cuma da gidicem yavaş yavaş dogumumuz yaklaştı 28 haftadan beri normal dogum pozisyonundayız rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim kolay dogumlar nasip etsin bizlere🙏🙏☺️
Kayserilianne 37+3 haftalığım. Doktor meme başı egzersizi kegel egzersizi suquat, pilates topu ve yürüyüş önerdi. Normal doğum olması için elimden geleni yapacağım. Az kaldı 2 3 haftaya inşallah doğum olur.
Busss_ mathildaa Amin canım evet doktor hanım psikoloji ile çok ilgileniyor ve her defasında rahatlatıyor. Benim 30. Haftamda bebek iyice asagidaydi ve rahimde kısalma ve yumuşama var dedi onda da korkutma Di güzelce anlattı yatacağız yer çekiminden uzak yeter ki erken gelmesin sen başarırsın beynine sürekli bunu odaklan diyordu. 32. Haftada ciğer geliştirici yaptırdı çok şükür bu zamanlara geldik. En son kontrolde busracim Aralık başı gibi doğumumuz gerçekleşebilir dedi bakalım pazartesi gideceğiz :)
Busss_ mathildaa ben de her gün soruyorum ya karnım düştü mü diye 😀 bana göre düşük annnemlere gore normal daha var diyorlar 😀
Busss_ Melis97 ben de de oluyor canım adalat kullanıyorum kasılmalari önlemek için onu da yavaş yavaş dozunu azaltti daha çok hissediyorum ama vajina bölgesi çok acıyor ayağa kalkınca hareket edince birde ben 1 aydır yatıyordum yeni hareketlenmeye başladım sadece evin içinde sürekli bebek toplanıyor sanki ben Yusuf yusud 😀
Busss_ zel90. Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler en azından tehlikeli haftaları atlatmış bebislerimiz aceleciler 😀🤭
Busss_ Kbracoskun oyy hayırlısıyla zamanında gelsin bu bebisler neden erkenden dönüyor anlamadım bizimde çok erkenden döndü bence hiç yukarıda değildi zaten bizimki
Busss_ Mine4564 hayırlısıyla gelsinler kuzum evet ağrılar çok rahatsız edici oluyor katlanıyoruz çaresi de yok Malesef zamanında sağlıkla gelsinler yavrucaklar bizimde bedenimiz rahatlamis olur 😊
Busss_ Gulceefe-00 benimde o ağrılar ilaç bırakınca başladı gibi özellikle de akşam saatleri dün akşam önce belim çok ağrıdı birden girdi kasiklarim çok ağrıdı herhalde geliyor dedim vajina bölgemde ağrıdı sonrasinda eşim dedi uyu biraz rahatlarsın olmadı doktora gideriz uyuyunca geçti gece uyandığımda sadece belim ağrıyordu tedirgin oluyor insan sizinde ilk gebelik mi? Allah kolaylık versin doğumlarimiza bir avazda çıksınlar
Gulceefe-00 Busss_ evet benim de ilk gebelik hayırlısı ile dogsunlar artık zorlamaya başladı kaburgalarım batıyor nefes almakta çok zorlanıyorum öyle olunca da geceleri horluyorum çok rahatsız edici oluyor son günler deyip kendimi avutuyorum yoksa oturup ağlayacağım 😅🙈
Busss_ Ezonam ben de çok merak ediyorum özellikle dün akşam e bir türlu ağrılar çektim kaşık bel vajina ağrısı ama uyuyunca geçtu sanırım bunlar yalancı sancı oluyor bilemedim 😕🙄
Busss_ MuhendisHanim sağlıkla gelsin inşallah kolayca doğumu olsun ❤ acile çok sık ağrılarını olduğu için mi gittiniz açılmaya vajinal usg ile mi baktı?
MuhendisHanim Busss_ Amin İnşaAllah hepimizin😇 Adet ağrısı ağrılarım ve bebeğin başını artık çok aşağıda hissettiğim için gittim. Sancı aralıkları da sıklaşınca.. Alttan muayene ile açıklığa karından ultrason ve nst ile baktılar.. 🥰
Busss_ Mrlorki Rabbım kolaylıkla doğum yapabilmenizi ve evladınız kucağınıza sağlıkla alabilmeyi nasıl etsin canım 🥰 son zamanlar hepimizde aynı korku her an her şey olabilir 🙆 özellikle tecrübesizsek
Busss_ Ezgiozkul Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin canım benim kolaylıkla olsun doğumunun 💜