kirpapatyasii1 Kızlar 27+3 teyim kızım olucak Allahın izniyle🤲 şey soracaktim sizde bu hafta da bebeğinizi aşağıda hissediyor musunuz merak ettim
PrensesFiona kirpapatyasii1 ara ara aşağıda bazen yukarıda canım bende 27+1im. Benim acayip derecede kuyruk sokumu ağrım oluyor. Sizde de var mı acaba
Deletedmom_33 kirpapatyasii1 Bizde 00 itibariyle 27 haftalık oluyoruz. Ben genelde oturunca kasıklarımda oluyor bazende sağ veya sola döndüğüm de kasıklara vuruyor ama genelde göbek deliğinin sağı veya solunda
Clementinee kirpapatyasii1 tam böyle bir post açıcaktım ben canım aşağıda hissediyorum 🤷🏻♀️ Dün kontrolüm vardı normal demekki birşey demedi doktorum
Cokistersengelerbence PrensesFiona benim de 27+1💕 ama benim en çok sağ tarafımda ağrı var. Gece uyuyamıyorum o tarafa doğru. Sırt ve bel ağrıları da başladı. Çalışınca çok daha zor oluyor 🙈
kirpapatyasii1 Clementinee ya doktor bisey demediyse normal o zaman bende tek var diye korkuyordum yalniz değilmişim
Clementinee kirpapatyasii1 normal bence canım hatta benim tam kasığımın orda toplanıyor sertleşiyor falan😅
PrensesFiona Cokistersengelerbence Aynıymışız 😊. Bu dönemde çalışmak çok zor canım Rabbim kolaylık versin.
kirpapatyasii1 Cokistersengelerbence ben de sol bel tarafinda var o tarafa yatınca aşırı ağrıyor .bide siz çalışıyormussunuz Allah yardımcınız olsun insallah 🤲
Cokistersengelerbence kirpapatyasii1 demek ki yalnızca bende yokmuş bu ağrı🤣sırf bunun için doktora gidecektim. İnşallah en kısa zamanda geçer yavrularımızı sağ sağlim alırız kucağımıza 💕
kirpapatyasii1 Cokistersengelerbence walla bende sirf bunun için gidicektim neyse birbirimizden öğrendiğimiz iyi oldu😂amin inşallah saolasin canim 🙏❤
PrensesFiona Serpiloral kasık ağrılarım oluyordu doktoruma söyledim idrar tahlili istedi idrar yolu enfeksiyonum varmış antibiyotik verdi. Onu kullandım geçti . Şuan yok çok şükür canım.