Aaay Merhaba, 11. Haftadayim kistik yapıda ense kalınlığı çıktı.Koryon villus orneklemesi yapıldı.Olumlu sonuç çıkma olasılığı az dediler.Boyle bir durumla karşılaşan var mı sonuçlarınız nasıl çıktı?
kubra_1122 Aaay bende yaptırdım nipt testi olumsuz geldi amniyon sıvısı aldılar ve sonucu bekliyorum kolay bir işlem olmadı
Aaay mikano Acıbadem 3500 gibi bir ücret verdi diye aklımda o kısmıyla çok ilgilenemedim ama doktor 1 hafta sonra alabilirim dedi şehir hastanesinde bir perinatologa yönlendirdi o hemen alırım dedi şehir hastanesinde yaptırdım
Aaay mikano işlemin zorluğu dayanilamayacak kadar bir acı değil kasıklarda batma hissi oluşuyor o anda her acıya katlaniyorsunuz yeter ki o iyi olsun diyor insan.
Aaay kubra_1122 inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de nipt testi olasılık hesaplıyor o sizi çok üzmesin önemli olan tanı.ben hiç tarama testi yaptırmadım bana direkt tanı testi dediler
mikano Aaay sonucunuz çıktı mı acaba kaç gün sürüyo banada çarşamba gününe randevu verildi cvs iğnesi yokmuş bize aldırıyolar Ankaradan sipariş verdik 1000 küsür size de öyle bişey yaptılar mı iğneyi tam ne için kullanıcaklar acaba.
Aaay mikano özelde mi yaptırıyorsunuz cvs i ? Bizim ilk sonuç 1 hafta sonra çıktı.2. sonuc bekliyoruz daha 2 hafta oldu yapilali.Ama biz iğne falan almadık.İgneyi plesantaya ulaşmak için kullanıyor.
mikano Aaay yok izmirde eğitim araştırma hastanesinde perinatolog yapcaktı cvs iğnesini alıp öyle gelin dediler bende buralarda araştırıyodum hiç duymadım aldık yarına gelicekmiş o yüzden yakında siz yaptırdığınız için sorayım dedim
Seldaapk Aaay merhaba sonucunuz kaç günde çıktı acaba ?dün yaptırdık CVS bizde çok endişeliyim beklemek çok zor
mikano _beybisolar123 bebeğin eşi arkada olduğundan cvs yapılamadı 16. hafta amniyosentez yapıldı. Tepecikte yaptırdım hiç ağrı acı olmadan yaptılar ben çok memnun kaldım
_beybisolar123 mikano bugün banada aynı şeyi söylediler 16. Haftaya amniyosentez için randevu verdiler eşi arkadaymis benimde